Banki diákok és diplomások

Ha diák vagy nemrégiben fokozatos, akkor számos bankszámlák és a pénzügyi termékek kifejezetten az Ön számára. Bár a diákok használják sokkal csúfolták a nagy kormányzati támogatásokat kaptak, ezek a napok már rég letunt és a diákok ma pénzügyileg ravasz elkerülése érdekében a nagy adósság. Ha Ön diák, vagy nemrég végzettek, akkor itt van néhány tipp, hogyan típusú számlák keresni.

Amiért olyan sok diák számlák?

Diák-és posztgraduális számlák egyre több közös, és ezek általában számos funkcióv
Hallgatói beszámolók

Amikor egyetemre ment lehet, hogy egy egyszeru folyószámla, hanem a legjobb dolog-hoz csinál van-hoz nyit egy külön hallgatói számla. Diák számlák széles választékát kínáljuk ellátások, beleértve a jegyek és a kedvezmények a ruha-és lemezboltokban. Azonban a legfontosabb része a diákok a számla a kamatmentes hitelkeret

Folyószámlahiteleket

Amikor az egyetemi akkor valószínu, hogy valamikor Ön lesz szüksége folyószámlahitel kezelésére a díjak ugyan nem hozza a sok pénzt. Ezért alapveto fontosságú, hogy válasszon egy fiókot egy jó kamatmentes hitelkeret korlátozására. Próbálja meg a bank a legmagasabb szintu kamatmentes fedezetmaximum azért, mert engedély nélküli hitelfelvétel fog kerülni egy csomó pénzt.

Átfogó csomag

Bár a folyószámlahitel határ a fontos, nézze meg a teljes számlacsomag. Nézd meg egyéb díjak és költségek, hogy a bank nemcsak a számla, valamint az extra juttatásokat kínálnak. Néhány diák számlák segítségével a diákok a hitelkártya-val-uk veszi többek között a juttatások. Próbálja megtalálni a legjobb általános számlacsomag az Ön igényeinek.

Külön támogatás

Amellett, hogy a számla elonyeit, meg kell gyozodnie arról, hogy a hallgató fiókot választani a célzott támogatás, mert ez segíthet, ha idok kemény. Még ennél is jobb választás egy bank, hogy egy ágat, a campus, mert egy külön diák bankigazgató nagyobb valószínuséggel lehet szimpatikus, hogy a pénzügyi nehézségeket. Online banki is valamit, meg ki mellette, mert ez segít mozgatni alapok és számlák befizetése gyorsan, ha szükség van, valamint segít ön-hoz gondosan figyelemmel kíséri a kiadások.

Posztgraduális számlák

Miután befejeztük egyetemi, számos bank fog kínál egy feljavít egy végzos számlára. Érdemes megnézni az ilyen, amikor átveszi a diák számla, mint a jobb tanulók és a diplomások csomagban valóban segít, hogy simán hallgatói a munkavállalót. Bármit csomag választja, ne félj áthelyezni számlák és a bankok, és körülnézni mielott bármilyen döntést.

No comments:

Post a Comment