Közös Megtakarítási Számla Szolgáltatások

Megtakarítási számlák egyike a leggyakoribb típusai a bankszámlák ma elérheto. Mellett chequeing számlák, tesznek egy nagyon jelentos része a bankok üzletét. Azzal, hogy az összeget a verseny, a különbözo bankok kínálnak különbözo jellemzoit figyelembe, hogy megpróbálja rávenni az üzleti emberek, akik szeretnének megnyitni az új számlákat. Ha már gondolt megnyitása új megtakarítási számla de valójában nem biztos miféle funkciókat akar vagy kell a számla, akkor ezt az útmutatót segíthet hogy a te< döntésed.

Az alábbiakban talál információkat néhány további alap-és megtakarítási számlák jellemzoit úgy, hogy tudni fogja, mit kell keresett középpontjában a megtakarítások tapasztalat.

Megtakarítások és kamatok

Természetesen, az egyik legfontosabb jellemzoi a elotakarékossági számla, hogy a számla medve érdekeit. A végén minden hónapban, akkor észrevesz egy lista az érdek, hogy fizettek-e el a számlakivonat ... ez azt jelenti, hogy megkaptuk ezt az összeget túl a korábbi egyensúly a fiók alapján a kamatlábat, hogy érvényben van a fiókjában. Minél magasabb a kamatláb, annál nagyobb a 'fizetett havonta.

Részletes kimutatások

Mint említettük, az összeg, amelyet Ön fizetett kamatot látható a számlakivonatokat. Ezen felül, a nyilatkozatok mutassa összes betétre és visszavonások óta történt a legutóbbi nyilatkozatát, a teljes összeg, amely a fiókjában, és minden díjak, bírságok, vagy egyéb költségeket, hogy történt az elmúlt ciklusban nyilatkozatot. Az esetleges különleges fiókja kell szerepel a nyilatkozatában.

Figyelembe átcsoportosítása

A legtöbb megtakarítási számlák képesek végrehajtani számla transzferek, vagyis akkor van pénz a számláján küldenek egy másik számlára, hogy Ön vagy valaki más birtokolja és a megtakarítási számla kaphat átutalások e ugyanilyen módon. Ez különösen hasznos, ha több különbözo számlákat és akar-hoz használ egy részét a megtakarítások, hogy segítsen fizetni valamit, ami a feldolgozott másik számláján keresztül.

Linkek Chequeing

Egyre közös jellemzoje, megtakarítási számlák képes kapcsolni, hogy a számla chequeing segít megelozni a folyószámlahitel. Ha a kapcsolat a számlák és késõbb írni ellenorizze, hogy nincs elegendo fedezet van chequeing számla fedezi, a további összeget vesznek ki a megtakarítási számla és az ellenorzés továbbra is tiszteletben tartják, ahelyett, hogy visszatért a személy, akinek a ellenorizze írták. A legtöbb esetben a folyószámlahitel díj vagy egyéb finom még érvényes, de ez csak egy egyszeri díj, és nem csak a kereskedoi jutalékok kell fizetni.

On-line Fiókhozzáférés

Egy nagyon hasznos funkció, hogy a számla által kínált számos bank online venni hozzáférést. Ez lehetové teszi, hogy használja az internet eléréséhez fiókja adatokat biztonságos kapcsolaton keresztül. Használatával on-line fiókot hozzáférést, akkor általában ellenorizze egyenlegét, pénzeszközök átutalását az egyik fiókból a másikba, hátha ügyletek dolgozta, és számos más feladatot, amit egyébként el kell látogatnunk a bankfiókot személyesen megtenni.

Ez lehetové teszi a szabad az idejét egyéb tevékenység, mert nem kell felkeresni a bank munkaidoben és elvégzi helyette a legtöbb banki tevékenységek a kényelmes otthon. Sok esetben, akkor is kap az elektronikus banki nyilatkozatok helyett a papír is az online számlára hozzáférést. On-line szolgáltatások eltérnek a banki banki azonban.

No comments:

Post a Comment