Ajánlat kötvények - Mik ezek és miért vannak Használt?

Amikor a szerzodo felek törekednek közbeszerzési projektek, azok általában találkoznak követelmény ajánlatot biztonsági elkísérni a javaslat. Vannak számos módon, hogy megfelel a követelménynek, de a legegyszerubb módszer egy ajánlat Bond. Ajánlati kötvények által kibocsátott ragasztása a vállalatok, más néven kezesség.

Ajánlati kötvények kíséri ajánlattevo javaslatait és védelme érdekében a jogosultnak (a felet, aki kap, az ajánlat). Ezek garantálják, hogy a két dolog fog történni.

1. Ha a vá
2. Másodlagosan, hogy garantálja a szerzodo fél fizeti a különbség a vételi és hogy a következo nagyobb ajánlattevot.

A második esetben, ha a vállalkozó nem fizeti a különbséget, a kezesség lesz felelos, valamint meg kell fizetnie a jogosultnak (akár egy dollár értéke nem haladja az ajánlat kötvény összege). Licit kötvények biztosítják, hogy a vállalkozók állni a javaslataikat. Ok biztosítják a garanciát a nyertes ajánlattevo pénzügyi integritását.

Ez a folyamat biztosítja, hogy a szerzodések által kínált az állami szervek, mint például városok, államok és a szövetségi kormány mindig végzik "a legalacsonyabb árajánlat" -, ami elonyös az adófizetoknek, akik finanszírozzák a munkát.

Vállalkozók be átfogó tájékoztatást a társaságok és maguk személyesen, annak érdekében, hogy elnyerjük a támogatást egy Ragasztás társaság. A kezesség csak akkor nyújt licit Bond, ha azok hajlandóak / képesek biztosítani a teljesítmény és fizetés Bond, hogy elo, ha a szerzodés odaítélésekor.

Ha a licit Bond követelés esetén a kötési cég perelheti az ajánlattevo pénzügyi hasznosításra. Ez jellemzo a kezességgel kapcsolatban, és az egyik oka kötvények nem biztosítók.

No comments:

Post a Comment