Top 5 Egészségbiztosítási mítoszok

Egészségbiztosítás lehet trükkös tárgykörben, különösen amikor te beszélsz az egyéni egészségbiztosítási és értheto tehát. A kormány folyamatosan változik a játékszabályokat, és a legtöbb ember a társaság politikák kínálnak csak nem tervez lehetoségek és a rugalmasság. Ezért az emberek gyakran nem látja szükségét, hogy megértsék a biztosítási tervek és lehetoségek állnak rendelkezésre a számukra. Azonban ez bizonyosan nem így van. Mint bármi mást, minél többet megérteni a jobb vagy, és annál töb
A különbözo ügynökök különbözo árakat?

A közvetíto fog vádolni több hozzáadásával jutalékot, ugye?

Rossz! Sokan azt hiszik, hogy az egészségügyi biztosítási alkuszok képesek arra, hogy tárgyaljon az árak, vagy olcsóbb áron, mint a verseny. Ez nem igaz! Az egészségügyi biztosítási díjak (árak) szabályozza az egyes állami, és ugyanazon a táblán. Azonban a különbözo alkuszok képes lehet találni alternatív tervek, illetve fuvarozók kevésbé drága. Például, közvetíteni lehet árajánlatot Önt egy PPO terve biztosítási fuvarozó X. azonban, bróker B árajánlatot Önt az HMO terv biztosítási bróker A fuvarozó Y. terve jelentos mértékben eltéro bróker B terv. A trükk az, hogy találjanak egy bróker, hogy az idézetek több biztosító fuvarozók és jól ismerik az egyes fuvarozók tervei. Szurheti ki a tapasztalatlan ügynököket által nézett saját honlapján, és látta, hány fuvarozók nyújtanak. Aztán mikor beszélt a bróker kérdezze meg, hogyan különbözo fuvarozók és tervek ezek idézettel.

Csoportban egészségbiztosítási tervek jobb, igaz?

Egyéni és csoportos tervek mindkét saját pozitív és negatív szempontjait. De ha a cég kínál csoportja egészségbiztosítási tervet, hogy a legjobb megoldás ugye? Nos, talán, de valószínuleg nem. Ennek okai:

Csoport egészségbiztosítási tervek gyakran drágábbak, ha a vállalat vagy csoport szponzor nem fizet egy jelentos részét. Ennek oka az egyre növekvo költségek csoport tervek és a drámai hatás egészségtelen személy a cég lehet a csoport díjak. Mondd, mint például a vállalat 500 alkalmazottja Ha az egyik ilyen a munkavállalók jelentkeznek drámaian rossz ez növeli a díjakat a többi 499 a munkavállalók megnövekedett költségeiket. De amikor a nagy számok törvényének kerül szóba, mint az egyes politikák, a csoport egyes biztosítottak sokkal nagyobb, ami lehetové teszi a költségeket szét kell teríteni és csökkent egyéni alapon.

Is, a csoport tervezi, ha megbetegszem, miközben a csoportban, és úgy dönt, hogy hagyja el a társaság, ott jó eséllyel lesz egy igen nehéz idot találni a szolgáltatónak, hogy fedezünk. Azonban egyedi tervek nem kell aggódni vesztes politika következtében a munkahely elvesztése, és az egyéni tervet elonyöket és a lefedettség nem lehet vágni, vagy csökkent.

Végül a csoport a tervek csak amit a cég kínál annak tekintetében, hogy a fuvarozók és típusú terveket, mint a HMO and PPO. Ha kap egy egyéni terv, akkor az rugalmasságot körülnézni akár tetszik. Ez lehetové teszi a nagy rugalmasságot és testreszabási.

Az egyes szakpolitikákat cancelable?

Ha valaki megvásárol egy adott egészségügyi biztosítást kap a beteg, a szolgáltató egyszeruen törölni, ugye?

Egyéni / család politikát kell biztosítani a megújuló. Az egyetlen módon lehet elveszíteni egyéni család a politika, ha nem fizeti a díjat, vagy ha a biztosító társaság csodbe jut. Mindaddig, amíg a biztosító pénzügyi stabilitása eddig legalább egy (vagy Kiváló) az AM Legjobb vagy egy másik független biztosítási cég intézetek akkor csod valószínutlen. Azonban, hogy a tervek nem biztosítók, mint például az orvosi kedvezményes programokkal vagy egyösszegu kifizetés kritikus betegség tervek nem szabályozzák ugyanazok, mint az egyéni egészségbiztosítási.

Prémiumokat túl drága az egyes tervek?

Attól függoen, hogy kortól és egészségi állapottól, az egyéni egészségbiztosítási tervek megfelelo ellátások gyakran alatt $ 100 hónap. Ha azonban egyre idézetek amelyek több, mint amit megengedhetnek maguknak, növelje meg a levonható és a maximális out-of-pocket költség egy kicsit. Ez egy egyszeru módja annak, hogy alacsonyabb a havi díj. Is, ha dolgozik, egy bróker, hogy lehet, hogy kap árajánlatokat az alternatív terveket vagy éppen olcsóbb fuvarozók. Válassz ki egy jó ügynök mindig az okos lépés?

Én vagyok az egészséges, nekem nem kell egészségbiztosítási

Egy barátom nemrég vett síelés kirándulás Big Bear sípálya Dél-Kaliforniában. Fogott egy elesik és eltörte karját három helyen, és végül a kórházi számlát közel $ 30,000. Egészségügyi biztosítás kötelezo mindenkinek, még te is. A legjobb idot kap lefedettség is, ha nem egészségesek. Ez azért van, mert már a választott fuvarozók és a tervek, miközben képesek lock egy jó arány.

No comments:

Post a Comment