Figyelmezteto jeleit a hitellel kapcsolatos problémák

Te folyamatosan felszámított késedelmi díjat minden számla? Ez nehéz eldönteni, melyik számlát fizetni minden hónapban? Ön többet költ mint 20%-át a nettó havi jövedelem fizetni a hitelkártya? Have you ever kölcsönkért pénz, hogy a kifizetések a meglévo hitelek? Az Ön hitelkártya maxed ki az ido legnagyobb részében? Van annyi hitelkártyát, amit csak fizetni a havi legkisebb? Have you ever halasztani valami fontos, mint megy az orvoshoz, mert nem volt elég pénz?

Ha igennel válaszolt bármelyik ké
Ez könnyen esik abba a csapdába, a pénzügyi bizonytalanság. De, bár nehéznek tunik az elso, ez nem lehetetlen, hogy ki magad a csapdából. Ha lehet felismerni a figyelmezteto jelek a hitellel kapcsolatos problémák, akkor tegyünk ellene.

Credit szakemberei Acción ajánljuk, hogy hívja a hitelezok és a hitelezok, ha ismeri a figyelmeztetést. Hadd Tudod, hogy miután a pénzügyi nehézségek. Dolgozhat a hitelezok számára kap egy fizetési tervet. Azonban, és nem ígérünk a hitelezokkel hogy nem tudja betartani. Ha valóban nem engedheti meg magának, hogy a fizetés csak a jövo hónapban, az igazat. Nem szabad elriasztani. Lehet, hogy hosszabb ideig tart, mint amennyire várható az Ön pénzügyi válság, hogy menjen el. Legyen tartós az a hitelezokkel.

Létrehozásáról jó kapcsolat akarat kap ön távolabb mint a szökés a kötelezettségek. Ez nagyon fontos - a jövoben a pénzügyi stabilitás a tét. Kötelezi magát az elso. Ahogy elkezdi húzni magát ki a pénzügyi válság, ne felejtsd el félre pénzt takarít meg. Ez ad egy párna pénzügyi válságok a jövoben.

Gyerünk, tegyen lépéseket, és lélegezzen újra tudva, hogy te azon az úton, pénzügyi helyzete!

No comments:

Post a Comment