Mutatók - egy személyes Forrás

Indikátor statisztikai információ egy bizonyos tevékenységre.

Statisztikai adatok irányítására használható és ellenorzési tevékenységeket. Szervezetek információra van szüksége tevékenységeket kerül sor, és amelyek pénzbe kerülnek, illetve jövedelmet termelnek.

Gazdasági mutatók össze a hasonló információkat üzleti tevékenységek nagy gazdasági szinten.

A munkanélküliségi ráta egy példa egy ilyen mutató. A munkanélküliségi ráta a no azt jelentheti (jelzi), hogy a gazdaság vetés meg.

Ezek a
Másik elonyös ezeket a mutatókat, hogy az információk átlátható és hozzáférheto a nyilvánosság, elsosorban az idoben ezek az adatok kerülnek közzétételre.

Vannak más típusú mutatókat, amelyek legalább olyan hasznos és nekik van egy magán hatálya helyett a nyilvános hozzáférhetoségét. Ezek a mutatók származik magán információgyujtés folyamata.

Úgy gondolja, hogy a befektetni a társaság, ám akkor nem tudja, mit. Egy egyszeru szabály, hogy fektessenek be a dolgokat, hogy a környékén. Ilyenek például a villamosenergia-vállalat szállít áram, az olaj vállalat szállítja a gépjármu-üzemanyag a távközlési kínáló ADSL, a boltban a heti élelmiszerüzletek, a bank számára a pénzügyi tranzakciók, stb, stb

Rengeteg információ áll rendelkezésre az említett vállalatok újságok, de akkor is származhat a saját mutatók kapcsolatba ezekkel a cégekkel. Tól a biztosító láthatod hogyan válaszolnak a feltett kérdésekre hogyan böjt, hogyan udvarias, hogy pontos, valójában kapsz jól áttekintést arról, hogyan muködnek. Ennek az elso magán-mutató ezen társaság. Nem tudja a hajó ezen a mutató önmagában, hanem akkor egyezik meg a többi információt kap a hivatalos szervek.

A személyes mutató azonban gyakran elég egy jó érzékelo, milyen a cég csinál. Ha már személyesen tapasztalta meg, hogyan egy adott cég kezeli a záró szerzodés és ellenorzött e más emberek, mint az információk nagyon hasznosak elemzésében a cég.

Az elonye ennek a személyes mutató az, hogy az elso forrás közel betekintést információk. A hátránya az, hogy ez szubjektív, és akkor lehet, hogy tévedek. Mindig ellenorizze, hogy van más mutatókkal.

© 2007 Hans bool

No comments:

Post a Comment