Finanszírozás hibákat? Nem probléma!

Ha csak egy induló vállalkozás, vagy vásárol kialakult egy, akkor hajlamosak elkövetni bizonyos finanszírozás hibákat. Végtére is, az Tévedni emberi. Ez lehet azonban, hogy ezek a hibák okozhatnak összes erofeszítések kárba. Jobb tud ezekrol a gyakori hibákat és azok kiküszöbölésére gyorsan, még jobb, nem teszik egyáltalán.

Gyakori hibák Finanszírozás:

Itt van néhány hibák elkötelezettek szinte minden vállalkozás tulajdonos.

Alábecsülte a fováros szükséges összeget: Egy tokeigényes vállalkoz<ás nem tudja megvásárolni szükséges drága berendezéseket és nem felel meg állandó és a változó költségek hacsak nem rendelkezik elegendo tokével erre. A legtöbb tulajdonos, azonban alábecsülik a szükséges összeget, és így problémás lehet késobb.

Jelzáloggal mindent: A kölcsön nagy összegu pénzt, cégtulajdonosok használja az összes megtakarított pénzüket és tegye ki az összes eszközeit biztosítékként.

Szerzés egy kölcsön barátok: Sok vállalkozó választhat barátokkal és a rokonokkal, mint az elso lehetoség, hogy a kölcsönt az új vállalkozásra. Ha a tartozás nem fizetik vissza idoben, kapcsolatok kap elrontott.

Pontatlansága a pénzügyi nyilvántartás: a legtöbb tulajdonos nem tartja teljes és pontos nyilvántartást az alapok és az üzleti tranzakciókat.

Hogyan kerülheto el ez a finanszírozás hibákat?

Nem könnyu elkerülni finanszírozás hibák. Csak annyit kell tenned, hogy legyen nagyon óvatos, a bizonyos dolgokat, mint például:

Make gyors döntéseket: Az ido drága. Nem vesztegeti az idejét a kezelésére, amit nem talál megfelelo követoen megfelelo ellenorzés.

Elemezni Nem Pénzügyi szempontok: túl a pénzügyi elszámolások is nézd meg a nem technikai és nem-pénzügyi tényezok jelentos szerepet játszik az üzleti növekedésére. Elemzése munkavállalói kapcsolatok, ügyfélkapcsolatok, a részvényesek kapcsolatok, stb

Nézd meg a Cash Flow: Próbáld készítsen cash-flow elorejelzés, legalább két évig. Gyozodjön meg a megfelelo rendelkezéseket jövedelemnövekedést, biztosítás, amortizáció, az adósság visszafizetése, stb

Ne a versenyjogi elemzés: Tudnod kell, hogy milyen a versenytársak csinálnak, mik a jövobeni terveket és milyen projektekben ok fektetnek. Is, ismeri a USP és elemezze azt a nyereséget.

Tekintse meg a Gyengeségek: Tudnod kell, mi a hiányosságok, és hogyan lehet oket legyozni. Is, próbálja felmérni a kockázatot és hogy külön intézkedéseket rendkívüli.

Az üzleti tulajdonosnak kell megtennie egy tipikus SWOT-elemzés tudni az erosségek (S) és gyengeségek (w) az üzleti és milyen lehetoségeket (O) és veszélyek (T) is részt vett meg. Az ilyen elemzés segít, hogy racionális döntéseket és elkerüljék jóvátehetetlen hibát.

Honlapok és tanácsadó is kínálnak speciális szolgáltatásokat, hogy segítse az üzleti tulajdonosok elemzi minden helyzetben, és hogy a legjobb ajánlatot.

No comments:

Post a Comment