Small Business Pénzügy - Hogyan Számítsa Your Szükségletek

Ön optimizmus jövojérol az üzleti lehet beárnyékolja leglényegesebb szempont és konkrét részleteket megkövetelt megtartásában üzleti az progresszív státusz. Néha, tulajdonosok történetesen nagyon agresszív és magabiztos szempontjából pénzügyi helyzet hogy válnak nagyon felületesek amikor foglalkozó kölcsönfelvételi pénzzel. Ez teremt egy nagy probléma óta minden cent a pénz kölcsönzött kell helyezni megfelelo használatát. Sajnos mi történik néhány hogy amikor rendelkezzenek esélye pénzt kölcsönk<érni, ok több kölcsön (vagy kevesebb) mint igényelnek.

Tehát mikor van ideje érted bevenni egy kisvállalkozás finanszírozáshoz, tudnod hogyan kiszámításához igényeidhez.

Számos tényezo befolyásoló pénzösszeg sírnod. Ok értéku vitatjuk egyesével.

Hitelminosíto - jogosultsági olyan hitel, különösen kisvállalkozás finanszírozáshoz, alapja foleg a hitelminosítése személy. Egy jó hitel pontszám jelenti magasabb összegu kölcsön és alacsonyabb kamatláb. Tipp: Megkap egy példányát Ön bankkivonatodat hosszú mielott megközelítést egy kölcsönadó. Egy jó ólom, van elég ideje fejlessze tovább vagy részükre a pontszámot Fix is kapcsolódnak pontatlanságokat. Szintén begyujtünk összes üzleti dokumentumokat. Ez magában pénzügyi kimutatások mellékleteket és ütemtervekkel adóbevallások, pénzügyi kimutatás (idoközi évben naprakész), és egyéb dokumentumok hogy segít a hitelezo értékelné kölcsön alkalmazás. Ezáltal, feldolgozási ideje csökken.

Megtakarítások - létrehozása üzleti vagy tartásának üzleti futó igényel jó tokét. Húzás ki pénzt megtakarítás jelentosen csökkenteni pénzösszeg van szüksége egy kölcsön. Tipp: mielott kölcsön pénzt hitelezo, érintsük Ön források elsõ. Ez tud vág a pénzösszeg kölcsönkért és kamatot fizet, ami viszont növelheti a nyereségét tovább.

Várható hozama / havi költségek - Mielott hitelfelvételi pénzt, projekt összeg tudod megfizetni vissza. Ön várt bevételveszteség mínusz havi költségeket jól kell fölött Ön kölcsön fizetési.

Összeg megkövetelt - Mennyit pénzt ugye szüksége? Hová kell a kölcsön menni? Ezek 2 kérdések kell válaszolni elso elott elmész egy kölcsönadó. Ön dont nem egyszeruen mondják, "annyi mint tudsz kölcsön" amikor által feltett hitelezo mennyi pénzt ugye szüksége. Egy válasz mint ez akarat feltétlenül becsuk Ön esélye szerzés kölcsön. Volna egy jó megbecsülte az pénzed szüksége. Tud hol a pénzt kellene költeni. Így, tudod jobban megtervezik a visszafizetési vagy projektet vagy anélkül tudod megfizetni a kölcsönt vissza. Másik jó dolog körülbelül tudva pontosan mennyit sírnod van tudod gondosan kezelheti pénzügyeit ellen más tényezoket említették fenti.

Ön hitelminosítési, megtakarítások, várható hozama, havi költségeket és összegét kölcsön megkövetelt ezért bele kell számításakor Ön igényeinek.

Hogyan viselkedni kiszámítása Your Szükségletek?

Egyszer ön tud hol a pénz menjen, azonosítani tételek opcionális és amelyek szükségszeruség. Birtoklás jó finanszírozást Ön kisvállalati elengedhetetlen de megteremtésében pártatlan ítéletében kezelése felé pénzeszközök elviszi Önt hosszú utat. Hajszálpontos teljes pénzösszeg sírnod által számbavételét apró részlet. Például kezdetén megjelöl ráfordítások Ön magukban: telepítését szerelvényeket és berendezések, szerelvényeket és berendezések, dekoráció, valamint remodeling, kezdo leltár, engedélyek és engedélyek, jogi és egyéb szakmai díjak, betétek közüzemek, tanácsadás és szoftverek reklámozására és megnyitására, öntött, stb

Aztán kérdezze magad, "Tudsz megfizetni kölcsönzéséhez?" Hitelfelvétel könnyu, kifizeto vissza lehet problémát. Tehát megbizonyosodni arról amit tudod megfizetni a pénzt vissza, készítsünk jó vetületét jövobeli jövedelmének üzletének. Számitsa Ön havi ráfordítások amelyek magukban foglalhatják következo: havi költségek, fizetése tulajdonos-manager és személyzeti, bérleti, szállítmányok reklám, telefon, közmuvek, szállítási kiadásait, biztosítását, kamatok, adók, karbantartás, jogi és egyéb szakmai díjak stb levonási ezeket a kiadásokat származó prognosztizált havi jövedelme. Van Ön nettó jövedelme több mint elég fizetni Ön kölcsön? Ha igen, akkor kölcsön lehet hitelfelvevo. Ha nem, akkor nem érdemes a kockázatot.

Végül csap összes álló pénzügyeit. Ne hivatkozhat teljesen az Ön kölcsönadó. Vonjuk pénzösszeg sírnod ból megtakarításokból. Különbség csak a pénzt önnek kellene kölcsönkérni.

No comments:

Post a Comment