Utazási Pet Insurance

Közelmúltbeli változtatások a brit karantén törvények jelenti azt, hogy mostantól lehetoség az Ön számára szerezni egy kisállat útlevél (a kormány "útlevelet" a háziállatok "program), és hogy a család pet el veled nyaralni. Azonban, mielott elfolyik le a helyi utazási iroda és foglaljon jegyet az egész család, hogy az egzotikus trópusi tenger hely mindig is akart látogatni, de kellett halasztani, mert mindenki otthon nem akarta elhagyni a Fido kennel, érdemes fontolóra szerzés Ön és családja néh<ány utazási biztosítás - beleértve, hogy minden fontos utazási kisállat biztosítás.

Számos vezeto pet biztosítási szolgáltató kínál már gazdik utazási biztosítás pet hogy a gazdik kényelmét tudni, hogy ezek messze egzotikus helyekre élvezi a napsütést és tengeren vagy az otthonhoz közelebb élvezo kulturális élvezetek Európa PET lesz biztosított ellen betegség vagy baleset, amely sajnálatos módon történik velük.

Jellemzoen, beleértve az utazási kisállat biztosítás:

röntgensugarak



injekcióhoz



laboratóriumi vizsgálatok



prescriptions



költségeket, de maradnak a veterán-és gyógyulni

Ne feledje azonban, hogy mint más típusú biztosítást, az utazási kisállat biztosítás általában jön, amit ismert, mint felesleges. Röviden, mi ez azt jelenti, hogy - amint a tulajdonos, ha a kisállat - kell majd fizetnie egy bizonyos összeget, amíg a küszöbérték elérése. Ezt követoen lehet igényt visszatérítésre ellen a biztosítási szolgáltató. Azonban, eltéroen az emberek, utazási kisállat biztosítási díjak általában számítják ki milyen állat van és az állat korát. Mint ilyen, lehet hagyni intézi az utazási kisállat biztosítás amíg az utolsó pillanatban, majd megvásárolta ezt online miután úgy döntött, hogy biztosan legyen vesz a család kisállat el veled a családi nyaralás!

Továbbá, mint az emberi utazási biztosítások, kisállat utasbiztosítás lehet megvásárolni akár az éves politikai vagy egyszeri utazás politikát. Ha kapsz egy éves pet utazási politika, ez azt jelenti, hogy a kisállat magával amikor utazik, az egyik a 25 +-n kívüli országok a brit amelyet a brit kormány jelenleg vonatkozó szabályokat "útlevelet kedvencek" rendszer vagy a Az Európai Unió országai (amelyek mind az "útlevél kedvtelésbol tartott állatok" program már). Alternatív megoldásként egy egyszeri kedvtelésbol utazási biztosítások meg kell nevezni az országban, ahova megy a látogatást, és a dátumokat leszel ott és a politika csak fedezünk idotartamának és helyet adni.

No comments:

Post a Comment