Sun - tenger - Mickey - és a Florida jelzálog-hitelezo

Amikre Florida körülbelül: V-átitatott strandok végtelen nyúlik a homok-és ég, és egy pajkos kisegér nevu Mickey. Itt van, mi lehet a Florida is: az egykor-in-a-élettartam esélye élni paradicsom segítségével Florida jelzáloghitelezoknek.

Annak biztosítása érdekében, Önnek a legjobb finanszírozási foglalkozik Florida jelzáloghitel-nyújtók, az alábbi három lépést alább felsorolt.

1. lépés: SHOP

Igen, vásárlás terápiás. Ebben az esetben a 'bölcs is! Látva sok Florida hitelnyújtók will nyit több< ajtók jobb lehetoségeket. Által látván sok Florida jelzáloghitelezok, akkor képes lesz arra, hogy az összes lehetoség közül választhat. Ugyanakkor, látod magad, amely az opció tetszik a legjobban.

A látás Florida hitelnyújtók ellenorizze, hogy fedezze a következo kérdésekkel velük:

* Önrész

* Havi fizetés és a kamatok: megkérdezni a különbség a fix és állítható kifejezések

* Hiteldíj Mutató: Az arány figyelembe veszi a pontok, bróker díjak és az egyéb hitel-díjakat.

* Rámutat: Ne feledjük, hogy minél több pontot fizetsz, annál kisebb az arány.

* Díjak: Ezek közé tartoznak a felmerült költségek a tranzakció során, település, és bezárása az üzlet.

* Saját Mortgage Insurance: Florida jelzáloghitel-nyújtók általában felelos e védeni magukat az esetleges háztulajdonos nem fizet.

2. lépés: COMPARE

Ismerve az információt az Ön bevásárló listáját a cél Floridában jelzálog-hitelezo nem elég. Tájékoztatást kérhet az azonos összegu kölcsönt, hitelt távon, és a hitel típusa más Florida hitelnyújtók összehasonlítandó adatokat. Minél több a lehetoség a jobb. Akkor majd vágja meg azokat szerelés az Ön igényeinek.

3. lépés: tárgyalni

Miután már elozetesen kiválasztott Florida hitelnyújtók akik a legjobban adni amire szüksége van, tárgyal a leheto legjobb ajánlatot. Árak és hitelek tekintetében változnak idorol idore. Azonban ez minden szukülnek le az ilyen hitelezo van. Kezelésében egy floridai jelzálog-hitelezo, sose felejtsük el, hogy az ügylet nem pusztán haszonszerzés céljából.

; Bár hitelezo jelenik meg barátságos és megközelítheto, ne felejtsd el, hogy neki vagy neki, te csak egy házat hamarosan le lehet venni a piacról.

Egyértelmu, akkor nem kell megingott a toothy vigyorog és perkily ajánlatot tett. Tapad a költségvetést. Nem kap rábeszélni vásárol házat több helyet, mint amennyire szüksége lesz ebben az életben, vagy a következo.

Miután már kovácsoltak megállapodást Egy floridai jelzálog-hitelezo, biztonságos a szerzodés vagy lock-in azonnal. Ennek tartalmaznia kell megállapodott, idotartamát és számos ponton fizetni. Ez védi Önt a ráta emelkedése, miközben a hitel feldolgozás alatt. A hátránya adott áron kap alsó, fogsz végül többet fizetnek is. Abban az esetben, mint ez azonban még mindig lehetséges, hogy tárgyalásokat folytasson a Florida jelzálog-hitelezo számára könnyebb feltételeket.

Birtokló otthon Kaliforniában most nagyon egyszeru. A három lépésbol álló folyamat fentiek azt mutatják, hogy nem csak a kaliforniai otthont az ifjú, szép, és szórakoztató-szereto, azt is haza a beteget, és a pénzt, bölcs.

No comments:

Post a Comment