A magas kamat megtakarítási számlák

Miért érdemes megnyitásáról magas kamat megtakarítási számla

Az ausztrálok a-különösen, ott még soha nem volt jobb ido alkalmazása a magas kamat megtakarítási számla, különösen az új banki ajánlatok, mint a Commonwealth Bank "Netsaver" és Bankwest a "Telenet Saver".

Ilyen kemény versenyt az ausztrál a bankközi piacon, a banki cégek nincs más választása, mint folyamatosan kínál majd elengedi az új megtakarítási számlákon következetesen jobban jellemzok.

Tekintet nélkül a társadalmi-gazdasági h<áttér és a helyzetet, miután még egy csekély összeget a pénzeszközök egy elotakarékossági számlák is összetett viszonylag gyors. Azt is eloírja, kevesebb ösztönzést költeni, mint általában, ezeket a számlákat nem érheto el az ATM / EFTPOS gépek.

Miután külön magas kamat figyelembe jön le, hogy a nagyobb hatékonyság tárolására pénzét egy hagyományos számla ügylet, a magasabb kamatok.

Ide tartoznak még extra bónusz a megtakarításokat, mint a külön kamat esetén nem kivonására került sor egy bizonyos idon belül.

Kutatásai szerint a befektetési és pénzügyi szolgáltatások Egyesület, 1990 és 2006 között, az ausztrál a statisztikailag mentett átlagosan mintegy 2,88%-át a rendelkezésre álló jövedelem - a legalacsonyabb az összes nyugatias országban. Ez sokkal kisebb összeg Franciaország példának okáért 12,1% aki nem is vezeto szerepet tölt be a rendelkezésre álló megtakarításokat.

Legyen óvatos a Fine Print

Légy nagyon óvatos és gyozodjön meg róla, elemzi a feltételeit az új potenciális magas kamat megtakarítási számla szorosan.

Bár a legtöbben hitelesen hasznos, bizonyos negatív jellegét HSBC "Súlyos Saver számla", amelyek csak a vegyületek, és hozzáteszi, kamatok, amikor már nem kivonás az egész hónap.

Eltekintve zavaró tetszik, gyozodjön meg arról, hogy ne ne fizesse díjak és rendszeres kifizetések elkerülése érdekében súlyosabb bírságok, illetve meggyalázta a rossz hitelminosítését.

Van elég Fegyelmi Mentés a pénzt?

Mint sok más, az ösztönzés a felesleges alapok keveredett impulzusokat hirtelen kiadások nehezen vesz tudomásul. A legtöbb elotakarékossági számla (különösen online megtakarítási számlák), tart erofeszítés visszavonására a pénzeszközök, csökkentve az esélyét, hogy akkor feleslegesen vissza alapok.

Ha úgy gondolja, tudja hatékonyan ellenorizni a mennyi pénzt vissza és mentse akkor a Pénzforgalmi Szolgáltatások Számla, melynek segítségével pénzt vissza a kezét minden alkalommal lenne alkalmas az életmód.

No comments:

Post a Comment