Kezelése a Need for Noi banki szolgáltatások a muzulmán világ

Szerte a muszlim világban, a bankok és pénzügyi intézmények tapasztalt jelentos emelkedése számuk a noi vásárlók az elmúlt években. Száma bankok és befektetési társaságok létre kifejezetten nok egekbe szökött a Közel-Kelet. Becslések szerint mintegy ellenorzési 246000000000 $ a régió vagyonadó (elorejelzés találatot 383000000000 $ 2011), a nok a Közel-Keleten tekintik napjainkban a nemzetközi bankok pénzügyi eromuve.

A közelmúltbeli emelkedése ezen a piacon tudható be az egyre növekvo szerepét
A nok szerepe a muszlim világban

Ez nem egy új fogalom a muzulmán noknek, hogy az irányítást a családi költségvetésre, ám most felhatalmazott, szálljon ki az otthoni, készpénz kezében. Nekik van pénzük és a befektetések és ok keresnek ugyanazon biztosított lehetoségeket a férfiak. Egy 2007-es tanulmány szerint a Nemzetközi Pénzügyi Társaság, egyik ága a Világbank megállapította, hogy a harmadik a noi tulajdonban lévo vállalatok az Egyesült Arab Emírségek keletkezett több mint 100.000 $ évente, szemben mindössze 13%-át az amerikai noi tulajdonú cégek.

Nok a Home Front

Ma, sok muszlim nok jelentos likvid eszközökkel, részben azért, mert az iszlám öröklési jogot. Iszlám jog azt diktálja, hogy a házasságban élo asszony vagyonának saját; kiadások a háztartás férje felelosséget. Muszlim nok jogszeruen örökölni, és örökségül hagyjuk ingatlan, gazdaság vagyonuk a saját neve után is házasságot, anélkül, hogy a járulékfizetési kötelezettség vagyonadók férjük vagy családtagjainak.

Mivel a muszlim nok nem szorulnak férjüket azok csak a pénzeszközök forrását a hazai és a háztartási vásárlások, ok hagyományosan kezelt legtöbb vonatkozása háztartási finanszírozáshoz. Ma, a nok az egész muzulmán világban játszanak még aktívabb szerepet a pénzügyi tranzakciók azok a családok, így azok több beleszólást szempontjából vásárlóero és a döntéshozó hatóságnak. Ezekkel a felelosségi köröket, a nok szükséges banki szolgáltatások hogy mind megértsék igényeiket és segítheti oket kezelni kihívásokkal abban, hogy a legjobb pénzügyi döntések a családjaiknak.

Nok a munkaero

Szerte a muszlim világban, a nok lépnek be a munkaero, és még kezdo saját vállalkozás most, mint valaha. A legújabb jelentések szerint a nok jelenleg mintegy 16.390 távon a vállalkozások számára. Az utóbbi években, a nok lassan inkább elfogadott a munkahelyen, és még jön elfoglalni magas rangú kormányzati állások, beleértve a miniszteri kinevezéseket és vezetoi pozíciókba a magánszektorban. Egyszer tekintheto finom lények, amelyeket meg kell védeni, a muszlim nok ma is jogosult keresni pénzügyi függetlenséget.

2009-ben, pénzügyi hírek megjelent éves listán a 100 legbefolyásosabb no a pénzügyi és az elso alkalommal, négy közel-keleti nok körében a neveket is. Kiválasztott és mély hatást gyakoroltak és példás vezeto saját ipari ezek a nok alkotják, a nemek közötti váltás ezen a részén a világnak. Haliza Abd Rahim, vezetoje a projekt menedzsmentje BMB iszlám Egyesült Királyságban, vezet egy csapat, amely ellenorzi $ 10000000000 eszközök néhány a Közel-Kelet leggazdagabb családoknak. Maha al-Ghunaim elnöke, Global Investment House vezeto vagyonkezelo és a befektetési banki társaságok a GCC és a szélesebb Közel-Kelet és Észak-Afrika (MENA) régióban. Soha Nashaat vezetoje, Közel-Kelet, Észak-Afrika és Törökország a Barclay's gazdagság, a brit-alapú Barclay's Group, már építési Barclays Wealth a Dubai központja 2006 óta vált az egyik legfontosabb vagyonkezelési toborzók a GCC 2009. Nahed Taher cofounded öböl egyik Beruházási Bank 2005-ben, így o az elso no, aki fejjel a bank Szaúd-Arábiában.

Azonosító Noi szükségletek

A nokre is kezel pénzügyi felelosségét és függetlenségét az egész muzulmán világban, hogy szükség van az új és egyedi banki termékek és szolgáltatások ezen a piacon is megjelent. Kellett várni, összhangban a férfiak sok férfi muködo pénzügyi intézmények évtizedek óta, a nok az egész muszlim világban most keresnek egy privát, személyes és kényelmes banki környezetben. A nok még ma élvez a pénzügyi intézmények veszik, azok egyedi szükségleteinek és kínálnak fokozott, célirányos, pénzügyileg vonzó, és személyre szabott szolgáltatások, mint azok valaha tapasztalt elott, mint például a hitelkártyák és a hitelek.

Bankok is ellát a piac kínál a nok extra magánélet a pénzügyek és egy nyugodtabb légkört, hogy megbeszélhessék az igényeiknek. Bankok is létrehozhatunk kizárólagos területein azok fióktelepei, amelyek lehetové teszik a nok végzik a banki tranzakciók nagyobb kényelem és a magánélet. A bankok nem is vonz az új ügyfelek azáltal, noi kiegészíto ellátásokat, beleértve az exkluzív egészségügyi kiváltságokat a híres kórházak és egészségügyi klubokban, és a bevásárló kedvezmények, különleges kiváltságokat on kiválaszt tárolja a parfümök, ruházati kiegészítok, könyvek, és még sok más. Pénzügyi intézmények valóban szentelt bovülo szolgáltatások nok nyitja meg a noi csak ágak.

A pénzügyi intézmények is elérheti ezt a jól jövedelmezo demográfiai alkalmazásával nagyobb a nok. Sok muzulmán nok inkább megvitassák pénzügyek másik asszony, aki megérti a problémáikra való személyes tapasztalat. Egy teljes személyzettel vehetnek részt, bankárok, gazdag vezetok, ágazati vezetok, álló nok üdvözölnék a noi csak ügyfelek.

Képzési

Míg a nok csak a pénzügyi intézmények már létezo évtizedekben, ez egy új kezdeményezés sok intézmény. Az átmeneti idore lesz szükség és az oktatás. A leghatékonyabb módja a bankok számára az egész muszlim világban, hogy elérje ezt a növekvo piacon, hogy végrehajtsa a csúcsminoségu képzési programot, a vevo igényeit a nok. A képzési program segítségével minden dolgozója egy bank, hogy megismerkedjen ezzel a növekvo demográfiai és megértse annak fontosságát, hogy érzékeny a szükségleteit az új ügyfelek. A jól képzett személyzet fogja bizonyítani, hogy ügyfeleiknek, hogy a bank tudatában van a hatását a nok szerte a muszlim világban, és készen áll a változás.

Ezen túlmenoen, a képzési program tanít bank alkalmazottai hogyan lehet sikeresen kommunikálni a noi vásárlók, miközben kiváló értékesítési és szerviz. Learning szakmai ügyfélszolgálati képességek segítik a munkavállalók hallgatni ügyfeleik igényeit, és válaszoljon bármilyen kérdése, azáltal, hogy támogatják a noi vásárlók úgy érzik nyugodt és magabiztos a banki tapasztalattal. Képzés, a munkavállalók is válik ismeri a termékek és szolgáltatások állnak rendelkezésre a noi vásárlók, mint például a folyószámla, megtakarítási számlák, befektetési számlák, hitelkártyák az automatikus pénzügyi, ingatlan és még sok más. A legfontosabb, a munkavállalók tanulni, hogyan kell eladni ezeket a termékeket, a következo megfelelo politika és eljárás, védekezés azok a bankok, és a noi ügyfelek.

Végleges Word

A változó szerepe a muszlim nok az otthonok és a munka világában nyújt egy új piacot a pénzügyi intézmények. Annak érdekében, hogy csap át ez a növekvo szegmense a pénzügyi szektor, a bankok meg kell érteniük az egyedi banki igényeit e létfontosságú üzletágban és végrehajtja a megfelelo képzési program a legjobb eladni és szolgáltatási oket. Képzés, a bankok is építeni a jól tájékozott, szakmai és érzékeny a személyzet, amely kész kiszolgálni a nok szerte a muszlim világban, mint ez a piac folyamatosan növekszik.

No comments:

Post a Comment