Szeretnénk többet megtudni Susie Orman?

Suzan Lynn Orman született Ann és Morry Orman Chicago, Illinois-ban. Mindkét szüloje volt orosz bevándorló zsidó származású. Szülei tulajdonában lévo csemege a Hyde Park-ban a városban. A hallgató a University of Illinois Urbana-Champagne, o szerzett foiskolai oklevelet a szociális munka innen. 1973-ban, Susan mozgott Berkeley egy barátommal, ahol o élt egy van a Hearst Avenue-három hónapig. Után, hogy o vette fel a munkát a pincérno a Buttercup Süto amelynek székhelye College Avenue.

Ki az a S
° Bár nem sok tudom Zsuzsa Lynn Orman a lány születési neve, o a népszerubb, mint a befogadó a CNBC pénzügyi tervezés show, a Suze Orman Show. Vagynem azt állítja, hogy o nott fel, mint egy középosztálybeli gyermek, aki nem volt sok a források akkoriban.

o alatt o etapban a pékség College Avenue, megkapta nagyvonalú támogatásnak egy vele törzsvendégek, Fred, aki adott neki $ 50,000, hogy tudta megnyitni saját éttermében. Belül azonban rövid idon, elvesztette szörfözünk a pénzt amit o helyezett Merrill Lynch köszönhetoen némely illegális muveletek fuss által õt tõzsdeügynök.

o Zsuzsa Orman tudta, hogy lehetetlen volt neki letölteni a pénzt a dolgozó, mint egyszeru pincérno. Ezért o visszament a Merrill Lynch és iratkozott be a képzési osztályok. Itt is sikerült felfedezni a csalás által elkövetett o közvetíto. O beperelte neki intézkedések, így kapott összeget teljes egészében 50.000 $ hát együtt eros érdeke. Vagynem vissza a kölcsönt, hogy az Fred adta neki nagylelkuen.

o Suze Orman dolgozott a Merrill Lynch, míg 1983-ban, ami után o elfogadta a postai úton történo alelnöke a Prudential Bache Securities. Egyszer már kimerítette ot a lehetséges itt, Orman folytatta megnyitni saját pénzügyi tervezés cég, név szerint a Suze Orman Pénzügyi Csoport. 1997-ben adta ki neki posztot igazgatója a cég összpontosítani, s virágzó írói pályája.

o egyéb, mint o show-CNBC, Orman házigazdája show a QVC, ismert Suze Orman Pénzügyi Szabadság. O kapta meg a két nappali Emmy-díjat érte hozzájárulás a fogadalmat a meghajtók törvényei pénz, a tanulságok a Life és a The Money Mutasd a Fiatal, Fabulous, és tönkrement. Vagynem is kapott a Vito Russo díjat neki hozzájárul a Meleg és Leszbikus Szövetség ellen rágalmazás (GLAAD.)

° végére valamennyi mutatják Orman ér véget azzal, hogy "Az emberek eloször, majd a pénz, majd a dolgokat". Látását, hogy elterjedt a figyelmet az amerikaiak körében vonatkozó pénzügyi képesség és határozatokat.

o On õt szegmense "Can I Afford Meg?" The Suze Orman Mutat, o kap telefonhívások különbözo uniós polgár, akik szeretnének vásárolni különbözo fogyasztói termékek és eszközeit. Azt vizsgálja a jövedelem, megtakarítások és a hitelkártya adósságok jönni a következtetést levonni arról, hogy képesek-e, hogy a vásárlás, vagy sem.

Vagynem is hat New York Times bestseller pénzügyi könyveket hozzá hitelhez.

No comments:

Post a Comment