Költséges tévedések elkerülése érdekében vásárlásakor autó

Vásárol egy új autót lehet egy költséges hiba, ha nem teszed meg a házi feladatot. Itt megmutatjuk, hogyan kell csinálni a kutatás, és miért vásárolna új autó költsége is nagyobb mint gondolnánk.

Nézzünk szembe a tényekkel. A legtöbb ember egy hétre, vagy több tervez nyaralást, de nem semmi a kutatás, hogyan lehet megvásárolni az autót, ha egyetlen hiba is költsége is több ezer dollár!

Van néhány dolog, amit tudnod kell, mielott vásárolni egy autót. Ha még a kutatás jobb, könnyebb lesz kezelni<, hogy az eladó, aki ritkán a legjobb érdeke elott tartva.

Fontolja meg: Autó értékesítok képzettek eladók. Ezek tanítanak mindent, hogyan önt így bízhatnak, hogy hogyan kell a cukor-kabátot potenciális problémákat, hogy hogyan kell meggyozni Önt arról, hogy ez a legjobb autót lehet vásárolni. És mindenek elott kiképezték oket leküzdeni kifogást akkor dobja rájuk. Tudomást szereznek a szív! Az eredmény? Ha nem állnak készen, akkor úgy, mint egy kis hal úszni a cápák. Akkor veszít, nagy ido. A nagyon sok pénz.

Most, amikor érdemes kezdeni? Remek hely a kezdés az internet. Több gépkocsi-vásárlási weboldalak, amely segít és nevelo benneteket mindent tudnia kell venni a jobb autó, a megfelelo áron. Meg többet a néhány pillanat.

Már említettem, hogy a vásárlás egy teljesen új autó lehet egy költséges tévedés. Itt van miért:

Mondjuk, az vásárol egy új autót költségek $ 22.000. Ha ehelyett tart egy hasonló autó van 2-3 év alacsony kilométer-teljesítményt, akkor számíthatott fizetni körülbelül $ 15000 és $ 17000 mentünk a 25%-os vagy nagyobb! Különben is, ha veszel egy új autót, hogy értékcsökkenésként jelentosen a pillanatban vezetsz haza.

Most pedig, ha a pénz egyáltalán nem probléma az életedben, majd minden eszközzel megy elore és vesz egy új autó. De az emberek többsége a felvásárlás egy kissé használt kocsi teszi a jobb anyagi értelemben.

A probléma az, hogy már kondicionált ilyen sokáig azt hinni, hogy ez az "amerikai út"-hoz vesz a legfrissebb és legjobb. Hisszük, hogy az autót vezetünk tükrözi, hogy milyen sikeresek vagyunk, és szeretnénk, ha az emberek észre. De a valóságban, ezt a gondolkodásmódot megöl bennünket, pénzügyileg.

Legjobb módja, hogy vesz egy autót:

- Ne a házi feladatot. Nem tudom hangsúlyozni, ez elég. Tudnunk kell, hogy pontosan mennyi autót érdemes mielott elhagyja a házat. Rengeteg olyan szolgáltatások, melyek segítenek Önnek a kutatás, mint például a fogyasztói jelentések, Experian autocheck (amennyiben az autó balesetet szenvedett), carbuyingtips.com, Edmunds.com és még sok más. Tekintse meg weboldalát további információkért.

- Vásároljon kölcsön ELOTT keres egy autó. Ugrás a bank-vagy hitelszövetkezet, ahol kapsz egy sokkal jobb arány, mint egy forgalmazási. Ez ad egy nagy erovel folytatott tárgyalások során. (Egyébként is azt mondja: "Hát, tudod, mi nem ad Önnek, hogy a kamatláb a hitel pontszám:" Nem számít, milyen a hitel pontszám lehet, és lesz a végén fizet extra pénzt minden hónapban!). Azonban nem tesznek említést, hogy van saját finanszírozási, ha már megállapodtak a végleges ár.

-Próbálja finanszírozása elkerülésének érdekében az autó több mint 4 év. Az ok az, hogy néhány éven belül lehet köszönheti több, mint amit az autó ér.

- Ha vesz egy új autó, abban a pillanatban vezetsz ki a tételt, akkor csökkenhet között 15 és 25%. Annak van értelme több pénzügyi vásárolni 2-3 éves autót.

- Mentheti jelentos pénzösszeget megvásárlásával az autó egy magánszemély, nem pedig a forgalmazási, ahol nagy jutalékok szó. Biztos azonban, hogy az autó megvizsgálta a szerelo, amiben megbízhat mielott végleges elkötelezettségét. Ha nem megy a kereskedés, a lényeg, hogy a kutatás. Ellenorizze a Better Business Bureau, hogy ha panaszt ellenük, és hogyan kezelték ezeket panaszokat.

- És az úton, menthetjük egy másik jelentos pénzösszeget eladásával a használt autó egy magánszemély helyett az eladási hogy a forgalmazási. A forgalmazási is kínál $ 800 autó értéke 2000 $, akik így 1200 $ profit, amikor eladja a következo személyt.

- Ha nem érzi magát kényelmesen tárgyaló, hozzon magával egy barát, aki nem. Vásárolni oket, ebédet és fizetni $ 20, hanem menteni több száz dollárt, vagy akár több ezer!

- Ha egy no, a vigyáz. Bebizonyosodott, újra és újra, hogy a nok végül többet fizetnek az autók. Vigye magával a férfi barátja, akinek csak a feladat kell, hogy ránc és rázza a fejét, most és akkor.

- És végül, mikor fizeti ki az autó, nem rohan a forgalmazási vásárolni egy másikat. Élvezze legalább néhány hónapig az autó nem fizetések, és használja azt a pénzt, hogy fordítson le az egyéb követelések.

Ne feledje, buying egy autó fontos kötelezettségvállalást, hogy ne vegye könnyedén.

Gyozodjön meg arról, nézd meg a website több tippek és eroforrásait hogyan lehet el az adósság. Ingyenes információ, tippek és források http://www.overcome-debt.

No comments:

Post a Comment