Ha úgy gondolja, a kormány Grant könnyen elérheto - Jobban tennéd, ha Ezt olvassa el

A támogatások nem ellátások vagy jogosultságokat. A szövetségi Grant odaítélésének pénzügyi támogatást egy szövetségi ügynökség a címzett, hogy végezzen közcélú támogatás, vagy stimuláció olyan jogszabály, az Egyesült Államok. A támogatások nem szövetségi támogatás vagy kölcsön az egyének számára.

Ha egy szervezet keres egy állami támogatást lehet biztosan megy grants.gov. Grants.gov van a forrás és találd meg és alkalmazzák a szövetségi kormányzati támogatás. Több mint 1000 támogatási programo
Számos kormányzati támogatás lehet alkalmazni, ha azokat bejelentette a szövetségi közlönyben, vagy csak közben egy kis ablakban ido évente egy alkalommal. Az a tény, hogy rengeteg a támogatás rendelkezésre áll, de ezek elsosorban a szövetségi kormányt, hogy ösztönözze a kutatás és fejlesztés, illetve humán eroforrás-szolgáltatásokat. Kell elkészíteni .. gyakran veszi el a legtöbb munkát a pályázás.

Nagyon kevés a rendelkezésre álló támogatások megkezdésének vagy bovülo üzleti, kivéve, ha az üzleti magában foglalja a kutatás és fejlesztés vagy a csúcstechnológiás. Több száz támogatások is ellenmondások, mint például:

1. Meg kell versenyezni több száz más cégek. Ez gyakran a sok munka pályázás.

2. A pénzt kell használni egy igen konkrét célját. (Lehet, hogy nem tudja fizetni a bérlet vagy a jelzálog és a pénz).

3. Felfedezheti a listáját szövetségi támogatási források, ám akkor hamarosan rájönnek, hogy a legtöbb támogatást nem állnak rendelkezésre a szokásos üzlet.

4. Gyakran kell, hogy számoljanak be, mire használod a pénzt, vagy a következo különleges szabályokat.

5. Szükséged lesz a jó üzleti terv, és a pontos számok azt mutatják, hogy mit javasol fog muködni. Különösen a birodalom kormányzati támogatások, készen számokkal kapcsolatos biztosítási költségek, az egyéb finanszírozási források van, vagy keresik, és hogy milyen módon, mit javasol meg fog felelni Uncle Sam céljaival.

Ha Ön keres pénzt hogy egy új vállalkozás van néhány javaslat:

A magán hitelek és befektetok rokonok és ismerosök gyakran jó forrása emelése induló tokét, ha egy vállalkozás túlságosan kicsi, vagy bizonyított jogosultság kereskedelmi hitelezés.

Hallottál már a kifejezést: "kikötés kiürített"? Ez azt jelenti, legyen a vevo óvakodik. Ez a hang, ha tanácsot keres "szabad Grant Money" a világhálón. Az egyik minden idok kedvenc csalások az átverés muvészek a szabad Money Grant helyek. Nagyon fontos, hogy jól informáltak hogy ezek a gátlástalan piaci szereplok. Itt van néhány tipp, hogyan kerülheto el, hogy "rabolták ki".

1. Rótt ki-ból díj. Az illegális

2. Ne adja meg személyes adatait annak, aki hív. Gyozodjön meg róla, és kérje a hívó fél telefonszáma, a szervezet neve és a legfontosabb a helyét a szervezet a hívó képviseli. Gyozodjön meg arról, hogy az igazi ellenorzésével telefonon könyvek, a web és a jobb üzleti irodái (BBB).

3. Lehet biztosan megkapják a javaslatot írásban csiga-mail vagy e-mail.

4. Nézd meg a weboldalak hibás linket egy halott giveaway az oldal üzemeltetoje a csalók.

5. Beruházói ajánlat sem visszatérítésre. Ha nem tudják biztosítani az Ön elégedettségét oket csak az érdekli, bélés a saját zsebébe.

Próbálja ki Az új Small Business Grant ajánlatok a kormány:

2007/02/15 Fa Oktatási és Resource Center versenyképes ad programot a fiskális 2007-es év Forest Service USDA-FS-WERC-2007

2005/07/29 SBDC megújítása a jelenlegi jogosult szervezetek - PÉ-06 Small Business Administration OSBDC, 2006-01

2007/02/01 Small Business Innovation Research CSREES USDA-CSREES-SBIR-000100

2006/08/18 mikro-és kisvállalkozások Kereskedelmi vezetésével Program Peru USAID-Lima a USAID-BRAZIL-EG-06-001-RFA

Megtaláljuk a Grant forrás csak az elso lépés. Írásban a támogatási javaslat kerül a legalapvetobb dolog, amit csinál. Sikeres támogatás írás magában foglalja a koordinációt a különbözo tevékenységek, beleértve a tervezés, a kereso adatokat és forrásokat, az írás és a csomagolás egy javaslatot, javaslat benyújtása a finanszírozói, és nyomon követést. Jó Grant írása szoftver kell az alapveto eszköze a küldetést az Ön kormánya Grant.

Access-Amerika egy igazi "one-stop-shop" kormányzati szintu internetes portálokat, amely szinte minden szövetségi szolgálat vagy információforrás

Katalógus szövetségi támogatás a hazai premier információs forrás az állami hitelek, támogatások és egyéb pénzeket. Ötlet: ha találsz egy hasznos musorválasztékra emlékszik-hoz látogat a felügyelo hivatal honlapján további információkért. Ellenorizze a Nonprofit Gateway kényelmes linkgyujtemény.

No comments:

Post a Comment