Az alapok Offshore Asset Protection

A tengeri védelmi eszköz a jogi vagy van egy mocsok tényezo jár vele? Sok a mítoszok körül azt, ami nem csak egy hasznos módja annak, hogy védje eszközök az esetben, ha a nézo pert.

Az offshore eszköz védelmét, regisztrálja az összes vagyon külföldi joghatóság amely így meghaladja az elérheto bárki, aki azért elonyös értékesítési le. Mivel az összes eszköz bejegyzett másik joghatóság, senki sem állíthatja, hogy jogait az eszközök jogilag.

Sok hitelezok kap kedvét, amikor hallják a szót tengeri< eszköz védelmét, mert a költségek folytatja a pert a külföldi joghatóság. Mint már mondtam, sok a mítoszok körül, semmint a tényeket. Nézzünk néhány közülük.

Ha használom vagyonvédelmi szolgáltatások offshore, majd ez vált ki ellenorzését az adóhivatalnak?

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy ezek a szolgáltatások kizárólag a mocskos gazdag emberek, akik szeretnének elrejteni a vagyontárgyak az adóhivatalnak. De ez nem baj. Ha használja a törvényes eszközöket, akkor nem vált ki ellenorzését az adóhivatalnak. Nem buncselekmény, hogy üzletet egy idegen országban.

Ezért használata offshore vagyonvédelem, akkor?

Megállapítást nyert, hogy az Egyesült Államok joghatósága általában elonyben részesítik a felperesnek mint az alperes számos alkalommal. Ha néznek perek és a végén elveszti a helyzet, akkor a végén elveszti minden tulajdonsága, amely már az évek során felhalmozott. Ennélfogva gyakori használata értékek megóvására megmenteni néhány eszközeit.

Hogyan kezdjen hozzá?

Meg kell felelnie az ügyvéded mielott dönt használja offshore vagyonvédelmi szolgáltatások. Sok követelmények, amelyeket meg kell tölteni és az ügyvéded lesz a legjobb személy tanácsot neked.

No comments:

Post a Comment