Szövetségi Támogatások Magyarázott - típusai Állami támogatások

A szövetségi kormány ad ki több különbözo támogatások különbözo célokra. Oket egyszeruen besorolni Kötelezo támogatások és diszkrecionális támogatások alapján a kritériumokat, amelyek alapján ezek osztják.

KÖTELEZO TÁMOGATÁSOK: A szövetségi kormány köteles a szóban forgó támogatásokat kötelezo a fix összeg az ilyen intézményeknek, amelyek bemutatják a támogatásra való jogosultságot ugyanazon alapuló szigorú meg az elofeltételek. Ezért nincs a versenyt az ilyen típusú támogatás mint bárki találk
Van egy külön képletet az odaítélt összeg, amely a termék egy adott pénzösszeg és az indexált változó függ a különbözo tényezok, mint a teljes jövedelem, a tagok számát, a közösség stb Például Kötelezo Grant adható ki olyan államnak, hogy egyes létesítményeket a fogyatékkal élo állampolgárok, akik bizonyítottan kimutatták által a fogyatékosság egészségügyi bizonyítvány. Kötelezoen A támogatások nyílt, vagy közeli végu vagy Block támogatások.

Pályázati: A Block Grant ki végezni egy bizonyos kategóriájú vagy funkciók csoportjának. E csoporton belül a vevo a támogatásra mérlegelési jogkörében és az dönti el, mit kívánnak használni a támogatást. Ily módon, a blokk Grant kevésbé szigorúak, és eloírja, több lehetoséget és alkalmazkodó, mint egyéb kötelezo juttatások. Ez általában ki az állam kormányzatának.

Ideju Grant: Nyílt végu támogatások is az úgynevezett "nyílt végu jogosultság Grants." Nem a maximális összeget határértéket. Például, egy nyílt végu támogatási meghatározhatja bizonyos százalékát a teljes összeget, amit az állam fizet felé egy bizonyos oka. Ha egy állam fizeti funs egy polgár, egy részét a befizetett összeg lehet fedezni a nyílt végu Grant.

Close Ended Grant: Close Ended juttatott egy meghatározott pénzösszeg, és a maximális összeget határértéket, így a "szoros véget ért."

Mérlegelési TÁMOGATÁSOK: Diszkrecionális A támogatások adhatók ki belátása szerint a kongresszus a különbözo projektekben, hogy dönthet. Mivel semmi sem kötelezi a szövetségi kormányt, hogy van arra, hogy a verseny a felperesek között az ilyen típusú támogatás. Minden alkalmazása ügynökség azt állítja, hogy a projekt javaslat a szövetségi kormány, amely majd kiválasztja akik ítéli oda a támogatás. Ez az oka annak diszkrecionális támogatások is nevezik "projekt támogatások." Az összeggel a támogatást, majd tárgyalt a awarders and díjazottjai vagy kiszámítani meghatározott képlet és a szövetkezeti megállapodást írnak alá. Minden évben, a szövetségi kormány úgy dönt, hogy diszkrecionális támogatások odaítélésérol, hogy válasszon egy versenyeztetési kiválasztási folyamat különbözo projektekben.

Bizonyos típusú projektek sorolja fel az alábbiakban:

Konferencia projektek: a szövetségi kormány támogatja a muhelyek, szemináriumok és szimpóziumok támogatása terjesztésének és haladás a tudás és a tanulás még a tudományos technológia és az egészségügy. A konferencia bármely olyan hivatalos és szervezett gyujtése az egyének külön napirend vita-, konzultációs, illetve eszmecsere egy adott témával kapcsolatos információ.

Építési projektek: A kormány vállalja, hogy finanszírozza egyes építési és felújítási projektek.

Demonstrációs projektek: A szövetségi kormány adhat ki saját belátása támogatás olyan ügynökség, amely bizonyítja egy új eljárás, termék, szolgáltatás vagy mód szállít a termék.

Kutatási Projektek: kutatási projektek finanszírozása további ismeretek és a rendszeres vizsgálat a meglévo adatokat a tudományos módszerek alkalmazásával megszerzésének új, relevánsnak és hasznosnak információkat.

Szolgáltatás Kapcsolódó projektek: alapok kiadni nyújtását vagy rendelet különbözo szolgáltatások és a közmuvek beleértve a telepítés, bevezetés, az átalakítás és a szállítás.

Képzési projektek: Oktatási juttatások és pénzügyi támogatást biztosított a kormány formájában ösztöndíjak és ösztöndíjak általában igénylo kötelezoen vissza szolgáltatást az odaítélo intézmény meghatározott idotartamra. Ezeket az alapokat kapnak a rászoruló and érdemes egyének mezoket, amelyeket hasznosnak tekintheto a szerv az alapok.

Alapokat is biztosítani az oktatási és tanulási intézményeket, hogy jobban az általuk nyújtott szolgáltatásokkal.

No comments:

Post a Comment