Are We lehet hibáztatni a recesszió?

Van ebben az országban feszült érzés, mert a recesszió. Sokan a munkahelyek számának és szintén elveszítették otthon és minden mást. Az ido már egy kicsit kemény számos család és okoz sok a stressz az egész országban. Ez a feszültség már lefordították a sok feszültséget. Minden a gondok a pénzügyi Ebben az országban is hibáztatja a banki és az ingatlanszektort. Azonban ez nem szükségszeruen igazságos. Miközben természetesen meg kell vállán néhány hibás együtt ingatlanszektort ezek nem csak a nag
Van egy csomó ember ebben az országban, hogy tudták, hogy vásárol dolgokat, amit nem igazán engedheti meg magának. Ok tudták, hogy állandóan manipulálni a rendszert annak érdekében, hogy dolgokat hogy csak nem a pénz és költségvetési vásárolni. Ténylegesen elvezet minket a hitelkártya-ipar is. Hitelkártya-vállalatok kivágtam ellenorzés, illetve azok meghosszabbítása a hitel és az ehhez kapcsolódó kamat és díjak, hogy ingyenesen az áldozatai azok meghosszabbítására, a hitel.

A végén, mi minden van felelossége külön, de együttesen a hitelszövetkezetek és a bankok, hogy a kölcsönzött pénz után saját elérése és a szükséges, hogy segítette ki hordoznak a tömeg ezt a kemény recesszió. Ok is azok, akik a kockázatokat annak érdekében, hogy az ország vezeto vissza a lefelé pedig a gazdaság számára.

No comments:

Post a Comment