A pénzügyi muveltség - Agenda prioritás egy

Annak szükségességét, hogy a pénzügyi ismeretek populációk között nem egy újat. Volt amerikai Federal Reserve elnöke Alan Greenspan azonosította azt, és jelenleg Robert Kiyosaki és Donald Trump is azzal érvelt, hogy kulcsfontosságú a jövobeni sikerének nemzetek. Az üzenet úgy tunik, hogy megy észrevétlenül azokon a helyeken, ahol döntések kormányok. További elmulasztása miatt figyelmen kívül hagyja az üzenetet fog hatással a két fo okból.

Az egyik ok - a hatása a csökkentett kiadások kapacitás
<
Napokon belül a World Trade Center támadások 9 / 11 Bush elnök felszólította az amerikai embereket, hogy menjenek el és tartsa kiadások ösztönzése az amerikai gazdaságot. O üzenete kettos. Eloször vezet kiadások ösztönzésére az amerikai gazdaság és a méreténél fogva, teremt egy kopogás hatása a globális gazdaságra. A gobal gazdaság olyan, mint egy cápa - azt mozogni a túlélést és erre van szüksége táplálkozó pénz. Ugyanakkor figyelembe véve a jelenlegi pénzügyi ismeretekkel, rendelkezésre álló jövedelem egyfajta véges eroforrás, és mi elérése felso végén, hogyan rugalmas, hogy lehet.

A személyes kiadások akár keresztül történik a meglévo eroforrások azaz fizetést vagy hitel. Mindkét azonban nem korlátlanok. Valójában sok a fizetés lehetosége elapadtak. Sokan már a használt hitelkártyák, valamint egyéb források hitelek fenntartása érdekében a kiadások szerkezete. Ami még rosszabb, a jelek mutatják, hogy az emberek most úgy terjeszteni, hogy igényelnek hitelt, csak hogy tudják teljesíteni a meglévo hitel törlesztési tervrol. Néhányan azt is túllépett ezen szélsoséges szakaszban, és kezdjük látni a személyes fizetésképtelenségi emelkedik.

Végül a képességét ezek az emberek tölti majd erosen korlátozott, és így már nem tudja megetetni a soha véget nem éro étvágy a gazdaság. Nélkül, a folyamatos pénzt a legjobb lesz a visszaesés. Lehetové teszi a visszaesés a gazdaságban is nagyon is valós lehetoség mellett, hogy a kopogás hatását.

Két okból szociális kiadások és a spirál felfelé

Jóléti kiadások egy emelkedo spirál. Robert Kiyosaki és Donald Trump rámutatni a könyv miért We Want You To Be Rich arra az eredményre jutottak, hogy az amerikai jóléti rendszer lassan fut fel adósságait az amerikai nép, hogy a raktár-és kötvénypiacok a világ nem tudta visszafizetni Ha könyvelt be is betartani ezt a nagyon is ronthatja a Baby Boomer generáció kezd nyugdíjba hogy jelentos húzza a már túlterhelt eroforrás.

A probléma mindig tudunk de átkerült továbbítsa szeret egy ketyegését bomb által kormányok összes reményteljes hogy nem megy kikapcsolása címû azok néz. Sajnos a kattogás úgy tunik, hogy egyre gyorsabban jelezve vagyunk közelebb, mint valaha, hogy ez a bomba fog ki.

Van-e választ? Ha van, az biztosan nem kell ismételnie ugyanazokat a tevékenységeket. Továbbá, pénzügyi muveltség kell tennie megnövekedett elotérbe az nemzetek elmék. Embernek kell tud hogyan gondolni hatékonyabban hogyan általuk bonyolított pénzüket. Az egyik legjobb módja, hogy kezdodik ez a folyamat kezdodik a fiatalok. A módja, hogy az, hogy ki oket a pénzügyi muveltség az egy-egy intézménynél töltik formatív éves - az iskolában. Ehhez azonban szükséges projektek és tervek bevezetése a pénzügyi muveltség kell megfogalmazni most. Nem holnap és nem valamikor a jövoben. Napjainkban.

Az a fajta politikai akarat, hogy fog elérni ez azt jelenti, figyelemmel kell majd a to do lista minden férfi és no, aki úgy véli magáról, hogy egy politikai befolyásának. Meg fog kell a vitatémája minden jelentos politikus annak érdekében, hogy megteremtse a fajta groundswell hogy tesz dolgokat.

Míg ez tunhet komoly vállalkozás, politikusok választ két alapveto dolgot, ami segíthet kap ez a napirenden. Az elso az elsöpro kereslet fellépés az embereket, hogy szavazzanak rájuk. Amikor ezek az emberek elég zaj és úgy érzik, helyzetük veszélybe - politikusok válaszolni. A második az, ha megértik van benne valami számukra - elismerés, hogy dönto fontosságú, hogy a teljesítmény és hozhat létre örökségét, hogy hivatali ideje alatt - reagálnak. Ha egyszer értem mi benne nekik ez könnyebbé válik.

Jól mi van benne a politikai szereplokkel korunk?

Ha a pénzügyi muveltség kerül iskolákban már potenciálisan képes eloállítani az elso pénzügyi írástudók generáció. Az ebbol eredo hatása lehet több hasznot hoz az egyének és az egész társadalmi csoportok, mint a teljes reams a jogszabályok és a szociális programok valaha elért. Kombinálja muveltség egyaránt szavak és számokat ad az alap, amelyre a szociálisan hátrányos helyzetu csoportok és egyének is fel magukat a különbözo típusú szegénység találják magukat ban

Az ilyen tudás, hogy függoségük csökkentése mások, a társadalom és a kormány. A eredményeinek ez fellebbezés e mindkét oldalán a politikai megosztottságot. Végül a bi-partizán kezdeményezést, hogy lehet erovel a jó amit a politikában.

Ha a politikusok még mindig kíváncsi mi az, hogy nekik is ez. Sok beszélünk kell tennie, amit érdemes megfogadni, és hagyjuk örökül az idejüket a közszolgáltatást. Sok kap sidetracked and leragadt az oka látják úgy érdemes ellenzi az egész politikai karrierjük A nedv a akaratero-hoz kap ez történik, és válnak árnyéka személy azt tuzte ki, hogy a nyilvános szolgáltatást. Átöleled ez okozhat, amely megtalálható a támogatást mindkét oldalán hirtelen lehetoség van arra, hogy egy politikai örökséget, amely újra a jövoben nem csak az egyének és társadalmi csoportok, hanem az egész nemzet.

Egy szebb jövo áll fenn fellépés a mi politikusokkal és állami szolgái. Ok csak kell átírni, hogy a teendo lista, hogy pénzügyi muveltség van a tetején.

No comments:

Post a Comment