Film készítése Pénzügy - 12 pont észben tartani

Pénzügy nagyon fontos és lényeges eleme a filmkészítés. Bár sok ember húzza ide, és ott magyarázatot errol nagy témát, ahol, mivel valamennyien verte a bokrok mögött, itt van néhány valós tény a filmkészítés pénzügyi helyzetét.

Minden filmes valamikor az o karrierje is kellene döntenie között egy hobbi és a szakma - ez Akár filmes, mint foállású karrier, vagy csak egy egyszeru hobbi. A kulcsa a megoldás a képességük finanszírozására vagy pénztár saját projektek.

Filmgyártás, mint tudjuk magába
Ezzel kapcsolatban sokan azt állítják, hogy Mr. Know-It-All, hanem valójában, ez nem olyan bébi munkát. Az ilyen emberek gyakran megpróbálják kihasználni a tudatlanság ezen a téren.

Azt javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a jogos cégnek vannak felszerelve a megfelelo tudást és némi tapasztalattal a filmezés területén döntéshozatalban. De, mint minden egyéb szolgáltatások és termékek, olyan sok tanácsadó cégek odakint. Milyen alapon mi alapján választják ki, vagy elutasítani egy? Íme néhány alapveto tényt, hogy meg kell érteni:

1. A hamis, vagy valamilyen átlagot vállalatok csupán próbálja megragadni pénzt el a nagy álmok és nem hozott eredményt.

2. A jogos és minoségi szervezetek soha nem ígérem minden befektetoknek. Ok szívesebben segít egy listát a potenciális befektetok, és segít megnyerni oket.

3. Hogy a projekt kap egy befekteto vagy sem az számít, hogy olyan döntés születik, több tényezo például a tárgya a projekt a piac forgatókönyv, egyéni képességét és emberábrázolás, és azoknak, akik hisznek, szerencse.

4. A jogos tanácsadók megérteni, hogy nincs olyan szórakoztató lopás el a néhány dollárt fizetett tanácsadói hogy minden termelo engedhette meg magának, kényelmesen.

5. A valódi pénzügyi tanácsadók néha nem is felelos százaléka az alapok már eloirányzott projekt. Ok díjat számíthat fel a díjat, de végso célja felé sikerét projekt és annak hatékony elosztása.

6. Kell segít értékelni a felhalmozott kamatot kivetett pénz van kölcsön termelés közben.

7. Ok is végigvezeti a jól megtervezett pénzügyi végére a projekt.

A legnehezebb része ennek az üzletágnak érkezik a helyszínre, amikor meg kell gyozni a pénzügyi tanácsadó a jogos termelo vegyenek részt a projektben. Meg kell találni a befekteto, aki bízik Ön és a projekt elég jól annak érdekében, hogy az ilyen beruházások magas kockázatot, amely filmkészítés. Ehhez kell a lépést a cipo egy befekteto és értékelni hogy mi lenne az o befektetési kritériumok.

Van néhány fontos alapjai a film befektetés. Ezek a következok:

1. Általában egy film befekteto járul hozzá mintegy 50%-a teljes költségének a film. Film producer Bares a fennmaradó 50%.

2. 30-40%-át is elég, hogy a filmet. Ez teljesen függ az Ön meggyozo erovel, hogy oda a végfelhasználók része lett a terv.

3. A befekteto mindig akarom, hogy a költségvetés a film projekt a leheto legalacsonyabb.

4. A külföldi értékesítések legalább 50%-át.

5. A befektetési dollár értéku 5 millió elegendonek kell lennie ahhoz, hogy a befektetok vásárolni több filmben.

Mivel a szerzés egy film révén finanszírozzák a befektetok nem könnyu dió, a független filmesek figyelembe kell venni a filmkészítés támogatások. Azok, akik szenvedélyesen ez a muvészet és a szerelem ebben a szakmában, egy igazi hatálya szerzés e támogatások. Csak jelentkezzen be az internetes és a legfontosabb a "filmes támogatás", és akkor kell megismerni a különbözo finanszírozók, akik mind hajlandók segíteni az ilyen bimbózó tehetségét. Minden amire szükséged van, hogy higgyenek a projekt. De gyozodjön meg arról, hogy elegendo ismeretek egyes támogatások, mivel több típusú támogatások, amelyek meghatározzák a különbözo feltételek mellett.

No comments:

Post a Comment