Vallomásai befektetés Banker's Mind

Szerint a Wikipedia ", a Beruházási Bank pénzügyi intézmény, amely foglalkozik a tokebevonás kereskedést az értékpapírok és a kezelése a vállalati egyesülések és felvásárlások." A szó szerinti fordítása, ami azt jelenti, "az intézmény, hogy a Rolls a pénzt." Szó szerint. Befektetési bank foglalkozik a crores a rúpia a naponta, ezért a befektetési banki teszi vonzó karrierlehetoség.

De a legutóbbi gazdasági lassulása, a befektetési banki vált leginkább kihívást jelento és stresszes minden munkah
És mégis, a befektetési bank továbbra is a forró karrier pénzügyi szakembereket kezelése más emberek pénzét egy hatalmas felelosség, hogy jön-val HATALMAS csokrok (olvasható: jövedelem), illetve HATALMAS brickbats (olvasható: kirúgnak). Fúziók és felvásárlások (M & A) egy másik vonzó ága a befektetési banki, az egyik, hogy lehetoséget kínál arra, kezelésére igazán nagy szervezetek.

Mindez azonban, jön-val egy nagy költség. Ha továbbra is szeretné megkezdeni a befektetési bank szerint a karrier, akkor készen kell állni a munka, legalább 9-10 órát minden héten, szombaton és vasárnap is. De ha szorgalmas és tehetséges, itt fog jönni egy olyan idoszakban, amikor képes lesz pihenni otthon, míg a beosztottak nem nagy részét a munka. A nehezén azonban, kezd arra a szintre.

Elég köre, de-vannak lehetoségek a feltörekvo piacok, Kína, India és Oroszország. Adunk két példát:

° Legutóbb, 2008 januárjában, a Deutsche Bank formálisan indított magát Kínában 2008 januárjában, hiszen számos munkatárs európai bank tettek az elmúlt években.

o A 2008 márciusában Barclays fizetett US $ 745,000,000 megszerzésének Oroszország Expobank.

Ezek csak két nagy mozgásokat a befektetési banki szektor-sokkal több vár, hogy megtörténhet. És akkor munkalehetoségek merül fel. Kevés jó befektetési bankárok az országban ma és szervezetek várják toborozni, aki kész megkezdeni a köpeny a befektetési bankárként. Vagy? Akkor javasoljuk, hogy jobb ha hozzászokik a számítógépes képernyok, és dobja az óráját el. Ez lesz a hosszú, de izgalmas utazás.

No comments:

Post a Comment