Bankrablás megelozése kezdodik a frontvonalban

Követo hat hónapos bunözés Spree 1992-ben voltam elítélték öt fegyveres banki rablás és szolgált csaknem 8 évig a szövetségi börtönben. Most, a Profi hangszóró és szerzo osztom múltam tapasztalatait bankárok nyújt betekintést az "elme az ellenség." Szeretném megosztani, hogy betekintést kapcsolatos fokozódó bankrablás probléma a New York-ban.

Miután a közelmúltban, olvassa el a megjegyzéseket a szenátor Charles Schumer (DN.Y.) felhívja a csere FBI minoségben megfékezését rablás, valamint az áll
Birtoklás találkozott és kikérdeztük feletti háromszáz elítélték bankrablók (valamint egyszer lévonek üzleti magam), felfedeztem néhány közös szálak legtöbb bankrablók alapján muködik. Az elso az, hogy minden bank: "tokozású" bizonyos mértékig, függetlenül attól, hogy gyalogosan több alkalommal, hogy kedvet kapjanak az elrendezés, átnyújtva a pénztárosnak egy tíz dolláros számlát, és kér egy tekercs negyed vagy ült le egy kölcsön tisztviselo szerint képében hogy érdeklodik a kölcsönt. Alkalmazottak kell élesen tudatában a környezet-gyanús tevékenységek, az ügyfelek nem ismerik, vagy valamit a szokványostól. Írd le részleteket és leírásokat, köszönteni ismeretlen egyének szemkontaktus és vegyen részt velük a beszélgetést. Nincs potenciális rabló akar valaki kap egy jó nézni ot. Mi úgy tunik, hogy jó ügyfél-szolgáltató is a legjobb módszer a meggátolva buncselekmény vagy felidézve részleteket, ami végso soron nyugtalanságot szül.

Ezen felül, a férfi jelenlétében játszik nagy szerepet meggátolva az esetleges tolvaj. Miért választ egy intézmény, ahol valaki támadhatják oket? A bankrabló mindig megteszi az utat a legkisebb ellenállás-mindig! Ha felfogad egy or költséghatékony tiltó, vagy nem felel meg a "ügyfélbarát" környezetben, tudatos erofeszítést bérelt több férfi vehetnek részt. Legalábbis, hogy egy férfi jelenlétét éreztem pénteken, amikor több mint 50%-a banki rablások sor.

A legtöbb bankrabló, Megkockáztatom mondani 90%-át, a teljesen kattant a kábítószer, hogy a szerencsejáték-adósságot, vagy ki a munka és a végén a kötelet. A nagyarányú munkanélküliség hazánk továbbra is aggodalmát a gyógyszerek és a nézoket, amelyben a szerencsejáték érheto el, akkor csak elvár dolgokat, hogy rosszabb lesz, mielott javulni. Bankrablás itt maradni.

Összeadás további FBI minoségben segít csak azokon a területeken a félelem és hasznosítás, és mivel több mint 90%-a bankrablók is elfogott amúgy is, miért kell ez egy olyan terület, a hangsúly? Tompított új és különálló banki rablás díjak csak hozzá mi már túlzsúfolt börtönökben, valamint a beépítési biztonsági eszközök pénzkidobás és csak szolgál elidegeníteni a jogos ügyfél.

Amikor szólok bank-és hitelszövetkezet csoportok és egyesületek a "rabló szigetelés" az intézmények, azt egyértelmuvé teszik, hogy a magas biztonsági berendezések, golyóálló üveget ne a választ. A megoldás azoknak, akik belül vannak a frontvonalban-alkalmazottaikat. Ok és csak ok rendelkeznek hatáskörrel arra, küldjön egy leendo rablót az úton megvizsgálni egy másik intézmény, amit felajánl az utat a kisebb ellenállás.

Troy Evans egy profi eloadó és szerzo, aki él a Phoenix, Arizona a kutyáját Archibald. Troy utazik az országba szállító eloadásokkal, s minthogy a börtönbol vette a vállalati és társulási platformokon vihar. Leküzdése balsors, a változásokhoz való alkalmazkodás, és nyomja magát megvalósítani a teljes potenciálját. Más beszélo beszélni ezekrol a kérdésekrol, Troy haladt velük.

Az Evans csoport

3104 E. Camelback Road, # 436

Phoenix, AZ 85016

602-265-6855

Fax: 602-285-1474

roy@troyevans.com

http://www.troyevans.com

No comments:

Post a Comment