Befektetési banki társaságok

Egy bank, amely részt vesz segítve vállalatok szerezzenek az új alapok, és a tanácsadás számukra a különbözo tranzakciós esetlegesen részt ban, lehet az úgynevezett befektetési banki cég. Alapok által keltett eladási állománya maga a vállalat a tokepiacon, vagy megtudja, befektetoket, akik érdeklodnek a kockázati toke. Néha ok maguk fektetnek be a magántoke, a részesedését a vállalatban.

Eltekintve segítik finanszírozás, befektetési banki társaságok részt vegyenek egy csomó tanácsadás. Ezek tan
Nincs fix paraméter, amely lehet felmérni, hogy mi teszi az egyik befektetési bank Company jobb, mint a többi. Az egyik az, hogy tanulmányozza a politikák és megérteni a piac helyzet. Például, a Citigroup nyeresége emelkedik, mivel ezek nagyobb kockázatvállalási adósság és az M & A tanácsadói díjak. Nekik van egy eros és sikeres feltörekvo részvény-piaci kereskedés. A 2006 elso negyedévében voltak vezeto aláírók a globális adósság-problémák és a második a globális részvény jegyzés.

A fo tényezo, amely felelos a siker egyik befektetési banki társaság, hogy képes felmérni a helyzetet, és piaci képesek elore jelezni hatásait azonos, a vállalat a közeljövoben. Az a képesség, hogy elore jelezzük a jövedelmezoségét olyan összeolvadással vagy felvásárlással is fontos szerepet játszik. Egyes befektetési banki cégek sikeresek csak azok a biztosítási muveletek. Credit Suisse legjobbnak aláírók közül az elso nyilvános kínálja. Tudták felmérni helyesen siker a feltörekvo piacokon, például Kínában, és azok fobb underwriting bevétel származott Kínából Építési Bank $ 9200000000 IPO kínál.

No comments:

Post a Comment