Ön hogyan Focus és a célok meghatározása A siker

Ezek, hogy a három cash-flow-minták hatnak három formája a jövedelem.

Szegény

A hangsúly a kereseti elég pénzt, hogy fedezze a költségeket akkor akaratlanul is válik függo jövedelem.

Miután függ a jövedelem a célok felé eltolódás természetes módon növeli a jövedelem és formáit megtakarítás nyugdíjkorhatár. Ez különösen igaz, ha nincs formális terv, hogy kövesse.

Mindaddig, amíg a hangsúly azon van, növeli a jövedelem és a kifizeto a heti költségeit, akkor a cash flow-típus továbbra is gyeng
Középosztály

A középosztály kap kezelni a költségeket, és kezdjük el egy kicsit extra pénzt a költségvetésben. Ha az ellenorzési költségekhez, és vesz egy házat, vagy egy jobb autót, akkor áramlik a készpénz kötelezettségeket. Ön is kezdodik, hogy egy kicsit félre pénzt a nyugdíjas tárca.

Sem az e stratégiák akarat szabad meg abban, hogy a munka egy jövedelem. Mindaddig, amíg kövesse ezt a cash-flow minta, akkor marad a középosztály.

Jómódú

Amikor a pénzügyi függetlenség lesz a legfobb cél, sok változás következik be, hozzáállását és hangsúly kerül sor. Ön elkezd befektetni idot, hogy kitaláljam, más módon elo jövedelem mellett dolgozik, hogy óránként.

Amikor a tudás és a képességek kap egy bizonyos pontot, akkor kezd konvertálni a jövedelem eszközök formájában és a passzív portfolió jövedelem. A cél itt lesz folyamatos fejlesztése a terv és a képességeit. A hangsúlyt foként növelésére, illetve termelo források passzív jövedelem.

No comments:

Post a Comment