A Power A Federal Reserve Bank - szövetségi alapok és diszkont ráták

A Federal Reserve Bank egy hihetetlenül eros intézmény, amely a legtöbb amerikai nem is tudja, létezett. Nos, ez volt a helyzet mindaddig, amíg a gazdaság ment, megkergült 2008-ban. Miközben mindenki ismeri a "Fed" Most, néhány megértsék, hogyan befolyásolja a gazdaságot.

A Fed volt eros szervezet az Egyesült Államokban egy nagyon hosszú ido. Miért? Határoz meg sok valós monetáris politika az ország. Mivel a kongresszus és az elnök gyakran lóversenytippeket szerez mint a gazdasági erok, és ezek<, a Fed is lehet még nagyobb hatással. Például, itt már sok vita 700000000000 $ dollár bank tokeinjekciós tervet. Miközben ez folyik, a Fed tesz közel 7 milliárd dollárt a piacon, ami nem egy peep senkitol?

Hagyományosan a szövetségi bank befolyásolta a gazdaság nem helyezi pénzt a pénzügyi piacokon, de ellenorzésével kamatot fizetnie a pénzintézetek hitelt felvenni. A két fo áron a Fed manipulálja a szövetségi alapok és a leszámítolási kamatláb.

A Szövetségi Alap aránya a kamat a bank díjat egy másik banknak kölcsön pénzt egyik napról a másikra. A nyilvánvaló kérdés, hogy miért lenne egy bank kölcsönt vehet fel a másik? Meg kell csinálni a tartalékok. A Fed-készletek tartalék összege eléri, hogy a bankoknak meg kell felelnie. Ez egyszeruen azt jelenti, hogy kell egy bizonyos összeget a kezét. Bankok a túlzott mennyiségu teszi hitelek bankok rövidek a pénz. Amikor a Fed kívánja lassú a gazdaság lefelé, ez emeli a kötelezo tartalék és a sebesség. Ezt a költséget át egészen a banki ügyfelek és ott általában kevesebb hitelfelvétel. Ez használ lelassítja a túlzott gazdasági növekedés és az infláció.

A kedvezmény mértéke a kamat fizetendo, amikor a bankok hitelt közvetlenül az egyik a Federal Reserve Bank egy éjszakai alapon. A Fed manipulálja a kamatláb felfelé és lefelé. Hogy megnyomja a sebesség hogy nehéz hitelt pénz végso soron lassítja a gazdasági fejlodést és tartja az árakat ellenorzés alatt. Amikor a gazdaságnak kell feltüzelte, a Fed húzza a kamatláb le. A jelenlegi gazdasági helyzetben annyira kilátástalan a Fed ténylegesen csökkentette a kamatláb a nullához közeli ahogy csak lehet. Ez azt jelenti, hogy a bankok hitelt a Fed ingyen! Így aggódik a Fed lényege, hogy ezen keresztül a gazdasági összeomlás.

A Federal Reserve Bank régóta repült szerint radar amennyire legtöbb amerikai van szó. Akkoriban természetesen vége. A Fed nem lépett közepén a dolgokat, és megtette, amit meg lehet tartani a rossz gazdasági helyzet ne forduljon át egy teljes katasztrófa.

No comments:

Post a Comment