Nehezen talált pénzügyi szabadság - tekintettel a kapcsolat a pénzzel

Amikor a pénzügyi szabadságot, ez valaha érzem, mintha te egy lépést elore, két lépés hátra mozgó? Úgy érzed, mintha már fut egyenesen a falra? Észrevette már, hogy bár soha nem volt elég ideje, más emberek úgy tunik, mindezt anélkül, hogy sérto a verejték? Hogyan szeretne rendelkeznek ilyen aranyos érintése?

Létezik egy energia közötti Ön és minden más, és ez magában foglalja az emberek körül, az üzleti és még pénzt. Függetlenül attól, hogy Ön tisztában, akkor a kapcsolat pénzzel.

Vessünk egy< pillanatra, és mérlegeli, hogy milyen kapcsolat van a pénzeddel. Írd le, milyen hiedelmek van a pénz. Hogyan lépsz vele? Fontolja meg a következo elemek:

Ön mindig küzd, hogy pénzt keresni?

Soha nincs elég ido és pénz?

Nem érdemli meg hogy pénz.

Nem pénzemet hagyja, amint ránézek?

Az az én pénzem van ma és holnap elment?

Lehet több pénzt keresni, amikor akarom?

Ezek a kérdések és gondolatok jönnek fel benned annak a jele, lehet a hitrendszer, hogy meg kell nézi és szabadon engedésérol. Akkor engedjék szabadon ezeket hiedelmek és érzések (ha nem tudod, hogyan, megtud és megtanul egy elválasztó technika vagy eszköz erre), majd gondol arról, hogy milyen kapcsolatban szeretné, hogy a pénzzel.

Képzeld el, hogy a pénz is a legjobb barátod és nézze meg hogy milyen kapcsolat van a legjobb az Ön barátja. Ne a szerelmed lóg ki együtt? Ön támogatással, gondozással és szeretné a legjobb egymást? Szeretné érezni ugyanúgy a pénzrol, széf, ápolt és támogatott, mintha te is jó barátok?

Csak egy évvel ezelott, az unokámat kezdte el használni a játék gyalogló tanulni járni. Ahogy kerekek körül a házat, kövesse végig mögötte. O fordul meg kissé a fejét, hogy ahol én vagyok és, ha meglát, hogyha mosolyog, és kuncogott, és tudja, hogy o biztonságban. Tudja o is számíthat rám, hogy megbizonyosodjon arról, hogy o rendben van.

Most, amikor sétálni, látom a pénzem a nyomomban. Beszélek hozzá, hív ez a neve, és ha belegondolok, én nem megijednek, hogy hagy engem, vagy elvitték. Ehelyett úgy érzem, biztonságos és boldog, hogy úgy döntött, hogy velem.

Akárcsak a levego elérheto, és szükséges ahhoz, hogy életben elképzelni pénz van itt az ugyanazon céllal - hogy az élet egyszeru, a szórakozás és tartja életben.

Íme egy cselekvési lépést, amit tehet következetesen. Ahogy séta a parkban észre trilliónyi levelek és virágok a fák, érzi a csendet, vagy a szello áramlik rajtuk keresztül, szag illat. A szíved bovült ez a szépség és a boség? Engedd meg magadnak, hogy tudatában legyenek a boség körülötted. A tiéd a kérdezés. Nyissa meg a szíved, és érzem a hála merül fel benned és hálát adok.

No comments:

Post a Comment