Hitelkártyával Bölcs

Bár a hitelkártya lehet a felbecsülhetetlen értéku pénzügyi eszközt, ha nem használja ezeket okosan találja magát fulladás a tartozások között. Azonban, ha ön használ hitelkártyát okosan aztán tudod menteni magad pénzt, és képesek megvásárolni az elemeket, amiket nem engedheti meg magának egy összegben be a jelenlegi bérek. Íme néhány tipp, hogyan kell használni a hitelkártyát okosan.

Épület hitelfelvevoi múlttal

Az egyik legjobb módja, hogy használja hitelkártyáját bölcsen is használhatja a k<ártyát, hogy létrejöjjön a hitel történelem. Emberek, akik a kölcsönfelvételi és fizeti vissza a pénzt felelosen sokkal jobb adós, mint azok, akik soha nem hitelt egyáltalán. Ha pénzt költeni a hitelkártya majd fizetni vissza gyorsan, akkor lehet tekinteni, mint a jó adós és kapsz jobb foglalkozik a más pénzügyi termékek, mint a kölcsönök és jelzáloghitelek.

Megtérülnek az egyenlege

Egy másik ésszeru módon használni a hitelkártyát, hogy csak a felelos a kártyára, amit képes megfizetni vissza havonta. Bár ez nem mindig lehetséges, mert a nagy vásárlások vagy váratlan kiadásokat, akkor általában próbál költségvetés fizet minden vagy majdnem minden az egyenleget vissza minden hónapban. Ha fizethet vissza az egyenleget teljes egészében minden hónapban akkor nem vonatkozik a magas kamatok a kártyáján. Azonban, még ha nem tudja visszafizetni a teljes összeget, ügyeljen arra, hogy fizesse vissza a több, mint a minimális fizetés. Kifizeto csak a minimális hagylak pazarlás pénz kamat és az egyenleget is sok már, hogy fordítson le.

Vezetése kártyák otthon

Ha nem baj bankkártyájával kiadások, majd egy jó módja annak, hogy elkerülheto legyen a kísértés arra, hogy hagyja el a hitelkártyát otthon, hacsak nem tényleg szüksége van rájuk. Ha egyszeruen csak megy ki egy kis bevásárló túra, hagyja el a kártyát otthon, így nem lesz kísértés, hogy vásárolni semmit értékig. Csak a hitel-kártyákat amikor tényleg szükség van rájuk, vagy ha vészhelyzetben.

Egyenleg átutalások

Ha úgy találja, hogy a hitelkártya kamatok nagyon magasak, akkor egy jó út csökkentésére ez csak akkor kapcsol be egyensúly a kártya, amely 0%-os kamat egyenlege át egy bizonyos ideig. Ez azt jelenti, hogy akkor fizeti ki a fennmaradó anélkül, hogy aggódnia kamatok a következo hónapokban.

On-line vásárlás

Online vásárlás egyre népszerubb, foleg azért, mert a kényelmet kínál és az alacsony árak elérheto. Internetes vásárlás esetén fontos, hogy mindig használja a hitelkártyát vásárlásra. Ennek oka a hitelkártyák sokkal biztonságosabb, mint az egyéb fizetési formákhoz, és felajánlja vásárlás védelmet. Ez azt jelenti, hogy ha valami kell, megy rossz az eladást, akkor képesek igényelni a pénzt vissza a hitelkártya-társaság. Ha használja a hitelkártyát okosan majd lesz nehogy nagymértékben eladósodtak és lesz a szabadság hitelkártyával is engedheti meg.

No comments:

Post a Comment