Nem várt pénz Texas - Get Your Hands On Your Money nem várt

Lehet, hogy vajon miért van címmel ezt a cikket a "nem várt pénz Texas". Nos, úgy tunik, hogy több vizsgálatot a követelések jön ki a Texas. Miért, azt nem tudom, de az emberek a Texas Úgy tunik, hogy tudja, hogy mennyi van a bankban nem jelentett pénzt az Egyesült Államokban. Bölcs dolog, hogy már tudja is.

Vannak megdöbbento statisztikát gazdátlan pénz az USA-ban. Meg fog lepodni, megtudhatja, hogyan kerül a bankban, és miért nehéz felfedezni a folyamat, amely tenni követelést.

Íme néhány té
Becsült 10-bol 7 amerikaiak tartozik gazdátlan pénzt.

1000 dollárért $ 5,000 ... még $ 10.000 követelések nem gyakori.

Az amerikai kormány nem egy központi adatbázisban gazdátlan pénzt.

Van, most, körülbelül 35 milliárd dollárt nem jelentett pénz, ingatlan, részvény-, készpénzt és több. És az amerikai kormány fektetve rajta!

Azt hiszem, akkor elfogadja, hogy ezek a tények megdöbbento.

Nézd meg a fenti 4. tény. Figyeljük meg, hogy az amerikai kormány a keresett kamatot a pénz. Hiszem, hogy ez miért történik, hogy nehéz, hogy a követelést. Ha a kutatás, megtalálja ezt a nehézséget, hogy igaz legyen.

Nem csak a pénz megy be nem jelentett, de a vagyon is.

Vannak olyan amerikai államok, hogy tegyenek további elonye, hogy ez a pénz és a tulajdon. Nem igényelt pénz már ismert, hogy megszorult, és egy állam generál körülbelül 400 millió dolláros éves bevétel a forrásból. Ne felejtse el - ez az Ön jogos pénzt is lefoglalták.

Ha a DO - és én komolyan ajánlom, hogy te - betekintést teszi a követelést, akkor vigyázz minden csalások ellen, melyek körül. Vannak emberek és ügynökségek teszi az igény az Ön számára ... a díj. Néhány ilyen szolgáltatásokat jogszeru, de sokan nincsenek. Például, egyes államok tesz egy sapkát, amit ezeknek a szolgáltatásoknak is felelos, így ha ezt az utat, legyen tisztában van ezzel.

Én megtettem kutatás és alapít egy nagy forrás a gazdátlan pénz és a vagyon folyamat. Sajnos nem volt pénz a számomra, de nem talál anyám 4200 $! Hidd el, ez volt egy nagy érzés, talán még jobb, mint ha a pénz volt az enyém. És azóta is segítettek mások megtalálják a gazdátlan pénz is. Még mindig elképeszt én mennyi gazdátlan pénz van ott. Tehát azt tanácsolom neked, hogy megtudja, ha van igény. Hogy az a pénz után.

No comments:

Post a Comment