Kamatláb Új rekord alacsony

Kamatok csütörtökön voltak szétlapított az eddigi legalacsonyabb ráta, amely sohasem volt 2 százalék alatti a 315 éves történetében. Az arány alkotóinak (MPC) azon elmélkedett, csökkeno állapota gazdaságunk, és elhatározta, hogy csökken az aránya a legalacsonyabb valaha.

A legújabb adatok gloomy amely többek között egy új, alacsony a jelzáloghitelezés és a novemberi rekord 16,2 százalékkal csökkentek az ingatlanárak 2008-ban. A kormány igyekezett elomozdítani a gazdaság bankok és lakásépíto szö
Lakástulajdonosok és a hitelfelvevok még nem látnak semmilyen hasznot nem minden kamatcsökkentést és a társadalom építése Országos azt mondta, nem fog segíteni, és egy "gallér" a nyomozó jelzáloghitelek, azonban

nagy százaléka a jelzáloghitel-tulajdonosok tracker jelzáloghitelek lesz boldog, mert látja a kifizetések csökkentése, és ösztönözni az embereket, hogy újra költeni a gazdaság fellendítését.

Bár az árak mentek le ezt még meg kell hárítani az emberek, akik fedezetlen hitelek és a hitelkártyák. Az ügyfelek még látni csökken az árfolyam, és még kell várni a készpénz pántos bankok és lakás-takarékpénztár majd át az arányok-ra a fogyasztók számára. Hitelkártya-társaságok és kártyákhoz is felelos kétszámjegyu kamatlábak és a folyószámlahitelek még mindig bizonyulnak drága, és a harc megbirkózni az elkövetkezo három hónapban nem tesznek semmilyen könnyebb a pénzügyi szektor.

No comments:

Post a Comment