Online Hitelek - elso a biztonság!

Mint alkalmazása során a hitelek jár nyilvánosságra hozatala jelentos mennyiségu személyes adatait az online csalók is rájöttek, hogy ez egy jó módja a ragadozó a potenciális áldozatokat.

Ez lehet ezért, amikor eloször veszi az internetes kereso, a kölcsön, akkor túlterheltek puszta mennyisége online hitelezok próbálják megnyerni a te dolgod.

Ebbol az okból létfontosságú, hogy Ön clued fel pontosan mitol online hitelezo jó híru és megbízható. Az alábbi pontok néhány alapveto követelményeket ke
Fogyasztói hitelrol szóló Licenc

Mielott egy cég tud nyújtani bármilyen hitelt az Egyesült Királyságon belül, oket állították volna ki a "fogyasztói hitelrol engedély" vagy "CCL" az Office of Fair Trading (OFT), a fogyasztási hitelek watchdog.

Ezt jogszabály írja elo minden vállalat szeretné ajánlani hitel-vagy át adatait ra egy bróker vagy hitelezonek.

Ha egy társaság alkalmaz egy éghajlatváltozási az OFT ellenorzi, hogy valóban létezik, és hogy az igazgatók egy elég jó helyzetben, hogy folytat ilyen üzlet. Az OFT is fut háttérben ellenorzéseket az igazgatók, hogy biztosítsák azok, akik azt mondják ok, és nem bunügyi nyilvántartásban.

Ezért ha egy vállalat jelenik meg egy érvényes éghajlatváltozási a honlapján, akkor lehet boldog tudatában, hogy a hitelesíto adatokat ellenorizték, és jóváhagyta az OFT.

A CCL 6 jegyu szám, azaz a. 610526

Adatok védelmérol szóló törvény Regisztráció

Mint már említettük, alkalmazása során a fedezett hitelek meg kell tennie jelentos mennyiségu rendkívül személyes adatok. Ez érthetoen fontos, hogy bizalommal bízva a vállalat, akinek Ön által küldött el részleteket.

Ez úgy érheto el, a hitelezo társaság bejegyzett Az 1998-as Adatvédelmi törvény.

Az alapveto követelmények a törvény, hogy bármely vállalat vagy egyes birtokló személyes adatait kell, hogy néhány ezek kezelési, továbbított és tárolt adatokat biztonságos és felelosségteljes módon.

Szóval, mielott nyújtottak be az Ön személyes adatait az üzleti tevékenységéhez jelentos biztosítható, hogy azok megjelenítése érvényes adatvédelem engedély.

A Data Protection Az engedély általában 8 alfanumerikus karakterek, azaz. B922588X

Érvényes, és megerosítette az Egyesült Királyság Cím

A verseny jellegét és egyre növekvo kereslet hitelen belül az Egyesült Királyság gyakran vonzza a külföldi csalók, és ennek eredményeként, sok online hitel oldalak nem muködtetik a brit székhelyu vállalatok vagy magánszemélyek.

Mint már azonosított, a részleteket akkor kötelesek az alkalmazása során a fedezett hitelek nagyon személyes, és megadnak minden szükséges információt a csaló ellopni a személyazonosságát.

Annak érdekében, hogy a honlapon megjelenített mögött egy igazi brit társaság vagy magánszemély, szánjon néhány percet körülnézni az oldalon, hátha találsz egy brit címét és telefonszámát. Az ilyen információ általában megtalálható "About Us", illetve "Kapcsolat" szakaszokat.

Ha bármilyen kétség érvényességét a hitelezok elérhetoségei útmutatást kérnie egy IFA vagy az Állampolgári Tanácsadó Iroda elott.

Összefoglalva, biztosítva, hogy a társaság eleget tett a fenti alapveto követelményeket kell bizonyítania, hogy ez egy megbízható garantált hitelek hitelezo, aki kezeli az Ön személyes adatait és hitel alkalmazás biztonságos és elfogadható módon.

1 comment:

  1. Keres egy kölcsön? Ön a megfelelő helyen a hitel megoldások itt! Global Finance Limited ad hitelt a cégek és magánszemélyek egy alacsony és megfizethető kamatláb 2%. kérjük, forduljon hozzánk e-mailen marywilliam902@gmail.com

    ReplyDelete