Offshore Banking Joghatóság - The Essential Guide

Offshore Joghatóság

Sokan vannak becsapott a nyitás egy offshore számla egy adott joghatósága alá meggyozo ügyvéd. A tény az, hogy a választott tengeri joghatósági függ nagymértékben hol van a belföldi és mit szeretne csinálni a számla.

Rezidens

Ha, hasonlóan 95% offshore befektetok, jössz az USA vagy EU van két nagyon fontos részleteket amit ön érdemel tudni.

1. Ha élsz EU, a bank kell elhelyezni kívül nettó az EU megtakarítások Tax irányelv - amely nemcsak belüli országoktól Unión hanem az
2. A Patriot Act azt is eloírja a bankok egy amerikai dollár levelezo fiók hogy az amerikai kormány a teljes ügyfél-információt, vagy nem valószínu oka. Ez nem csak akkor lényeges az amerikai állampolgároknak, mert semmi megállítani az amerikai kormány az információk megosztása a többi magas adó országban. A bank kell nincs USA dollár tudósítója számla.

A korlátozások már említettük, a legtöbb offshore adóparadicsomok kívül esnek a határokon. A kulcs az, hogy megtalálja a helyét az Ön offshore bankszámla, amely jó híru, és nem az EU-ban vagy az USA, és a magán. A legtöbb offshore befektetok a legjobb választás talán egy bank vagy banki ügynökként muködik az Európán belüli, hanem azon kívül az Európai Unióban. Két igazolt adómentes joghatóságok, hogy még viszonylag ismeretlen a Macedónia és Törökország Észak-Ciprus. Észak-Ciprus ellentétben a déli görög fele NEM offshore adóparadicsom. Függoen választott bank, akkor is élvezheti a további biztonsági kormányzati támogatott betéteket.

No comments:

Post a Comment