Hogyan EGY Szabad Merchant Account segíthet a Non-profit szervezet

Nem mindenkinek van olyan aranyszívu, mint te -, akik építették az életed köré törekszik más okokból, mint te. Ön önzetlenül szentelte életét arra irányul, hogy ezt a világot jobb hellyé - lehet ez egy non-profit szervezet, a környezetvédelmi és humanitárius területen.

Hogy te is szószólója Greenpeace próbálnak anyagi támogatás a lakhatási csoportok harmadik világ országaiban vagy helyének tulajdonosok az elhagyott háziállatok, a jótékonysági / non-profit szervezet lehet jobban egy szabad keres
Mindenki javára, a non-profit szervezet olyan szervezet, amelynek fo célja, hogy álljon egy olyan kérdés, okot, ami lehet egy kérdés, magán-vagy állami aggodalomra adnak okot. Céljából az ilyen szervezet nem kereskedelmi jelleguek. Nincs nyereség származik aki egy nonprofit szervezet - természetbeni Talán de nem készpénzben.

Normális esetben a nonprofit szervezetek szorgalmazzák okoz például a környezetvédelem, a szociális-gazdasági kérdések, humanitárius, politikai, egészségügyi, vallási, sport, stb

Ahol a szabad kereskedo veszi a képen?

A Free kereskedelmi számla segítségével különbözo módon, hogy finanszírozza a nonprofit szervezet. Miatt a nem kereskedelmi jellegu, a pénz nehezen jön a nonprofit szervezetek számára, ezért annak szükségességét, hogy feltennél nagylelku ember - gyakran emberbarátok - a finanszírozásra. Eltekintve azoktól a nonprofit szervezetek érintsük meg a finanszírozási csatornák, mint például rendezvények online és offline.

Legutóbb, bloggerek a világ minden tájáról blogolt egy egész nap - minden idoben rések - a tokebevonás esemény egy jótékonysági intézmény. De nem kell kezdeni a mindennapi eseményeket, csak hogy érintse meg az internetezok a világ.

Mellett csak miután egy szabad kereskedo fiók - tudod.


Online adomány

Ha a nonprofit szervezet rendelkezik honlappal, könnyen tesz a cselekvésre való felhívást gombok a nyitóoldal utasítást az adományokat online. Azáltal, hogy egy szabad kereskedelmi számla, lehet kérni a látogatók a webhelyén, adományokat, hogy a hitelkártyát vagy ellenorzése számlákat.




Ismétlodo számlázás

Ön látogatói Nem kell adományozni nagy összegeket csak az egyik például - ok választhatják adományozni havonta vagy negyedévente ha tetszik, ismétlodo számlázás. Pártfogója egyszeruen regisztrálhatják beszámolóját az ismétlodo számlázási lehetoséget, és többé nem kell aggódni, ha már adott az általuk kiválasztott nonprofit szervezet. A pénz levonásra beszámolók számára kell jóváírni a nonprofit. Ezen kívül leginkább a látogatók értékelik a rugalmasságot kínál mikor jön ahhoz, hogy adományokat. Egy kicsit hosszan lehetne.




Idokorlát nélkül

Ha van egy fizikai hivatali adományok lehetové tették a rendes munkaido óra - azonban, ha van egy weboldal és egy szabad kereskedelmi számla, a pártolói teheti adományt a kényelmet saját otthonukban és azok preferált idopontban. Az istentelenek óra lehet kedves Önt, amikor látni a sok adományok során azokat az idoket.




Szélesebb köru hálózati

Nem kell aggódnia, mecénások, akik a városban - ok csak kell látogat-a telek, és tudják adományt bárhonnan a világon. Mint hozzáadott rendkívüli osztalék, a szabad kereskedelmi számla el tudja fogadni adományokat a többi emberrel, akivel egyébként nem éri el mindössze a fizikai hivatal. Expozíció az Ön oka lehet fokozott az Ön weboldalán, és adományokat is annál nagyobb a szabad kereskedelmi számla.




Nincs valuta korlátozás

Ha mecénások a más országokból származó, a szabad kereskedo számla el tudja fogadni a felajánlásokat. Még akkor is, ha a pénzneme eltér a tiéd. Nincs devizanem korlátozás beszélni.

Tekintse meg a Free Merchant Account szerint a barát - egy pártfogója a fajta számára a non-profit szervezet. Biztosító módját, hogy a véradás is növelje a szükséges a nonprofit szervezet. Kihasználják az internet, és megkönnyíti az Ön olvasók összetevojeként hogy továbbra is támogassa az oka.

No comments:

Post a Comment